Obtineti STANDARDUL IFS FOOD cu ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE DETECTIE METALE de la CEIA (P)

Obtineti STANDARDUL IFS FOOD cu ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE DETECTIE METALE de la CEIA (P)


Standardul IFS Food este recunoscut la nivel international si se refera la calitatea si siguranta produselor alimentare. Este bazat pe aspectele generale ale unui sistem de management a sigurantei alimentare. Existenta acestui standard are ca principal rol acela de a genera incredere in produse si procese. Respectarea cerintelor specifice IFS Food pot fi asigurate cu ajutorul echipamentelor profesionale de detectie metale sau cu raze X.

Detectoarele de metale CEIA THS sunt echipamente de inalta performanta, ce inglobeaza tehnologie de ultima generatie si care detecteaza contaminantii metalici prezenti accidental in produse alimentare. Acestea au niveluri de sensibilitate mari, imunitate la interferentele din mediu si viteze de raspuns concepute pentru a satisface cele mai dificile aplicatii. Contaminantii detectati pot fi fie metalici (magnetici, nemagnetici), fie din otel inoxidabil.

 

Tehnologia inovatoare, patentata de partenerii nostri de la Ceia, Multi-Spectrum, selecteaza automat si utilizeaza in acelasi timp un set de frecvente de detectie adaptate atat produsului, cat si ambalajului acestuia, pentru o compensare maxima a interferentelor create de produs si ambalajul acestuia. In anumite conditii, acest lucru permite detectia contaminantilor in produsele dificile si/sau in produsele ambalate cu folie metalizata.

 

Conforme HACCP si GMP, detectoarele de metale CEIA sunt certificate ISO 9001 si sunt construite din materiale aprobate de CE si FDA.

 

imark 2_1

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la: telefon: 021.255.71.74 / fax: 021.255.71.75 / e-mail: office@imarke.ro / web: www.imarke.ro.Poti fi interesat si de