O serie noua de participanti inscrisi la CARNEXPO Grill 2022

O serie noua de participanti inscrisi la CARNEXPO Grill 2022


Lista companiilor care au confirmat prezenta la cel mai important eveniment gastronomic local - CARNEXPO Grill 2022 este completata de SMITHFIELD, ELIT, echipa Festivalului D`ale Porcului si KBA Food Box.

Firmele participante vor expune zona principala a evenimentului - MEAT EXPO AREA.

 

SMITHFIELD este cel mai mare producator de carne de porc din Romania. Divizia Ferme din cadrul grupului gestioneaza 47 de ferme proprii, dar si alte unitati de crestere animale, in parteneriat cu crescatori locali, care produc cumulat peste 1,2 milioane de porci comerciali pe an.

 

ELIT face parte din grupul SMITHFIELD din anul 2018 si este una dintre cele mai importante companii de pe piata de produse din carne din Romania, cu o experienta de peste 16 ani in acest domeniu. Producatorul are in prezent peste 1.800 de angajati in cadrul punctelor de lucru ELIT si Vericom, unde sunt fabricate peste 300 de produse. Distributia mezelurilor se face prin reteaua proprie de magazine si parteneri, prin cele 5 depozite logistice (Alba Iulia, Bucuresti, Craiova, Bacau si Constanta).

 

Organizatorii Festivalului D`ale Porcului vor participa la a treia editie a evenimentului CARNEXPO Grill, cu scopul de a promova traditiile populare privind metodele traditionale de preparare a carnii de porc. Anul trecut, membrii echipei D`ale Porcului au sustinut o demonstratie de parjolire traditionala a porcului – degustare sorici (cu paie de secara, suflanta manuala cu jaratic, fier inrosit).

 

KBA Food Box este un furnizor de carne Mangalita din judetul Harghita.

 

In cadrul celui mai mare eveniment gastronomic din Romania s-au mai inscris METRO, ARTERIMPEX, AGRICOLA si MANDY FOODS.

 

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

 

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

 

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

 

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

 

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Măcelar  al Romaniei.



Poti fi interesat si de