O noua lansare de la Markem Imaje: imprimanta cu jet de cerneala 9330, pentru intreprinderile mici si mijlocii (P)

O noua lansare de la Markem Imaje: imprimanta cu jet de cerneala 9330, pentru intreprinderile mici si mijlocii (P)


Imprimanta 9330 a fost conceputa special pentru a satisface nevoile intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri) pentru o codare a produselor de inalta calitate, totusi rentabila si fara probleme. Proiectata pentru aplicatii mici si medii cu viteza de pana la 4,4 m/s, nu numai ca este usor de utilizat si intretinut, ci se adapteaza cu usurinta pe masura ce productia creste. Destinata unei game largi de industrii, ofera protectie IP55, facand-o ideala pentru multe aplicatii, inclusive marcarea pe produse alimentare si bauturi.

Producatorii trebuie sa isi marcheze produsele cu informatii cum ar fi termenul de expirare si numerele de lot. Calitatea marcarii acestor date, ce pastreaza lizibilitatea pe tot parcursul ciclului de viata al produsului este vitala pentru trasabilitate, gestionarea stocurilor si reputatia marcii. Pentru IMM-uri, gasirea unei imprimante usor de utilizat, care ofera aceasta performanta la un pret accesibil si care poate creste odata cu afacerea lor, este o provocare. Lansarea imprimantei cu jet de cerneala 9330 de la Markem Imaje indeplineste aceste obiective prin intermediul tehnologiei brevetate, care asigura cea mai buna performanta si calitate, indiferent de mediu, fara a avea nevoie de suport tehnic intern extins.

 

Usor de operat

Usor de instalat, utilizat si intretinut, imprimanta 9330 poate fi pusa oriunde, datorita carcasei sale din otel inoxidabil clasificata IP55 si dispune de un sistem automat de curatare a capului de imprimare care face pornirile simple si rapide. Tot ce trebuie sa faca operatorii este sa o conecteze si sa inceapa imprimarea, chiar si dupa saptamani de stocare. Aceasta caracteristica face imprimanta deosebit de utila pentru productia sezoniera, cum ar fi codificarea fructelor si legumelor.

 

Eficienta din punct de vedere al costului, cea mai buna performanta si calitate

Timpul de functionare este ridicat, deoarece imprimanta 9330 poate imprima mai mult de 8.000 de ore inainte de a avea nevoie de intretinere preventiva. Costurile sale de functionare de zi cu zi sunt, de asemenea, reduse, deoarece imprimanta utilizeaza sistemul hidraulic de ultima generatie, reducand consumul de aditivi cu pana la 50% fata de modelele concurente din aceeasi categorie care functioneaza la 20 0 C.

 

Un avantaj suplimentar fata de optiunile CIJ concurente similare este flexibilitatea considerabila pe care o ofera utilizatorilor atunci cand marcheaza pe diferite materiale si asigura calitatea marcajului prin cerneluri adaptate diferitelor tipuri de ambalaje, disponibile in portofoliul nostru (in plus functioneaza si cu cerneala fara MEK, nontoxica, in conformitate cu standardele de siguranta cerute in anumite industrii). In plus, imprimanta 9330 are un sistem inteligent de consumabile care nu necesita configurare si previne greselile costisitoare ale operatorului.

 

Codificarea de calitate de fiecare data este asigurata si de tehnologia brevetata Intelli’Jet, care regleaza automat presiunea cernelii, adapteaza viteza pentru a asigura plasarea perfecta a picaturilor, calitatea si coerenta codului.

 

Solutie pe termen lung

Potrivita pentru o singura linie si usor de scalat, imprimanta satisface nevoile afacerilor mici sau medii de la pornire si pana la aplicatii mai avansate, pe masura ce afacerea se dezvolta. Imprimand pe o gama larga de suporturi, inclusiv materiale plastice, carton, metal, folie, hartie si sticla, se adapteaza pentru a satisface nevoile de codare in schimbare ale afacerilor, in prezent sau in viitor.

 

Pentru alte informatii, va rugam vizitati: www.imarke.ro

 Poti fi interesat si de