Noi oportunitati de export pentru peste 90 de producatori romani care expun la SIAL Paris

Noi oportunitati de export pentru peste 90 de producatori romani care expun la SIAL Paris


Desfasurata in perioada 19-23 octombrie, la Parc des Expositions, Paris Nord Villepinte, SIAL Paris, cea mai importanta expozitie de inovatie alimentara din lume, marcheaza anul acesta 60 de ani de la lansare.

La targul din acest an, Romania este reprezentata de peste 90 de producatori care expun pe o suprafata de peste 900 mp in sectiunile specializate Cured and salted meat, Confectionery, Biscuits and pastry, Grocery products si Organic products.

 

„SIAL Paris reprezinta o oportunitate excelenta pentru producatorii si exportatorii romani de a-si prezenta produsele in fata unui public international si de a stabili parteneriate cu companii de renume din industria alimentara mondiala. In cadrul standului national vor fi expuse o gama larga de produse alimentare autentice, de la delicatese traditionale la inovatii moderne, care reflecta diversitatea si calitatea produselor romanesti”, a transmis Stefan Padure, presedintele Asociatiei pentru Promovarea Alimentului Romanesc (APAR).

 

Producatorii romani expun la eveniment produse precum carne si preparate din carne, produse de morarit, panificatie si patiserie, produse lactate, dulciuri, conserve legume/fructe, produse bio, sucuri naturale, bere etc. Printre participanti se afla AAylex ONE, Cris-Tim, Agricola, Samcom, Carmistin, Kosarom, Alka, Boromir, Orkla, Contec Foods, Ferma cu Omenie, Ice Dyp Balas, Natural, Mirdatod sau Pirifan.

 

Cu peste 7.500 de expozanti din 130 de tari, SIAL Paris ofera o ocazie unica pentru profesionistii din industrie de a reflecta asupra a sase decenii de inovatii revolutionare, anticipand, in acelasi timp, viitorul sectorului alimentar.



Poti fi interesat si de