Noi companii si-au anuntat prezenta la CARNEXPO Grill 2022
Joi, 24 Martie 2022
Joi, 24 Martie 2022
Marisan este unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri din sudul si sud-estul tarii, cu o retea proprie de peste 150 de magazine. Printre cele mai bine vandute produse Marisan se afla specialitatile fierte-afumate, precum kaizer si scarita afumata, care inregistreaza volume foarte mari. Carnatii proaspeti si semiafumati sau salamurile premium sunt, de asemenea, printre preferatele clientilor.
Restaurantul Mandaloun a fost deschis in 2018 de omul de afaceri Mohammad Murad, proprietarul lantului hotelier Phoenicia, cu o investitie de 1 milion de euro. Situat in zona de nord a Bucurestiului, restaurantul are specific libanez si international.
Lantul de restaurante Springtime este detinut tot de familia Murad si are peste 20 de spatii deschise in Bucuresti, litoral si Ramnicu Valcea. Business-ul Springtime se bazeaza pe conceptul fresh food, iar 85% dintre ingredientele folosite la prepararea produselor sunt asigurate de catre fabrici proprii din cadrul grupului.
Vectron, producatorul german de sisteme hardware si software POS prezinta la CARNEXPO Grill solutii de digitalizare a magazinelor.
Cu ajutorul tehnologiei putem astazi sa eliminam risipa si sa avem cele mai importante date de la magazine, in timp real, direct pe telefonul mobil.
Vectron ofera un astfel de sistem informatic dedicat industriei carnii avand urmatoarele functionalitati:
- vanzari si stocuri in timp real
- interfata touch screen pentru introducerea documentelor de gestiune
- integrarea unor echipamente hardware precum: cantar, pos bancar, masina automata pentru numarat banii, sisteme de supraveghere video etc.
- centralizarea comenzilor zilnice de la magazine
- integrarea unor aplicatii terte: comenzi online, aplicatie de salarizare, sistem ERP etc.
- sistem de inventariere facil
In cadrul celui mai mare eveniment gastronomic din Romania s-au mai inscris METRO, ARTERIMPEX, AGRICOLA, MANDY FOODS, SMITHFIELD, ELIT, echipa Festivalului D`ale Porcului, KBA Food Box, MOLDOVAN CARMANGERIE, KARPATEN MEAT, EURO BUFFALO si ROMFERM.
Despre CARNEXPO Grill:
CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.
Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.
Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.
Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.
Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.
'Asteptam cu drag toti vizitatorii cu un program bogat, bunatati culinare, muzica populara, targ ...
Organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, INDAGRA & INDAGRA FOOD ...
Dupa conferinta de presa in care s-au expus planurile echipei, cei 12 macelari au facut o demonst...