NATURAL REFRIGERANTS: Singurul eveniment complet din Romania dedicat industriei frigorifice si de aer conditionat

NATURAL REFRIGERANTS: Singurul eveniment complet din Romania dedicat industriei frigorifice si de aer conditionat


Singurul eveniment tehnic complet din Romania, dedicat industriei frigorifice si de aer conditionat - NATURAL REFRIGERANTS 2023, va avea loc pe 23-25 februarie, in Bucuresti si contine toate elementele unui ansamblu remarcabil: conferinta, expozitie si training.

Evenimentul, aflat la cea de-a doua editie, dupa succesul inregistrat in 2019, reuneste companii de profil internationale importante, care isi vor fi prezenta produsele in cadrul unei expozitii de profil. Pe parcursul celor trei zile in care se va desfasura evenimentul NATURAL REFRIGERANTS 2023, specialisti din domeniu: tehnicieni, ingineri, consultanti din proiectare si executie vor participa la conferinte si un program intensiv de training. Aici vor fi dezvaluite cele mai noi tehnici de asigurare a lantului frigorific in industriile de profil, pe baza de noi produse si solutii.

 

Programul de training se va desfasura pe tema ”CO2 refrigeration systems and heat recovery” si va fi sustinut de Per Skærbæk Nielsen, un cunoscut specialist international in domeniu. Vor fi trecute in revista modul in care sistemele de refrigerare industriala pot si ar trebui sa fie construite, exploatate si intretinute, astfel incat sa fie extrem de eficiente si sa aiba un cost scazut de intretinere si service.

 

”In contextul noilor schimbari climatice si politicilor de preintampinare a acestora, prin normele de mediu actuale, folosirea refrigerantilor clasici nu va mai fi este posibila si nici rentabila. De aceea, este important sa fie promovate si sa se cunoasca echipamentele moderne si solutiile tehnice necesare, care pot folosi refrigeranti naturali. Este un efort pe care trebuie sa-l facem cu totii in anii care vor urma, sa ne adaptam echipamentele, practicile si modul in care ne folosim de resursele planetei pentru a trai sanatos si pentru a proteja mediul”, a declarat Adrian Balaoi, CEO AB Frigo Consult Tehnic, organizatorul evenimentului de afaceri NATURAL REFRIGERANTS 2023.

 

Care sunt noile practici? Cum va trebui intreaga industrie frigorifica sa se conformeze normelor si legislatiei actuale pentru adaptarea la noile regulamente privind protectia mediului si prevenirea in viitor a schimbarilor climatice? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care isi vor afla raspunsurile in cadrul evenimentului.

 

La eveniment sunt asteptati peste 200 de specialisti din companii care desfasoara activitati in domeniu frigorific si aer conditionat: instalatori sisteme de racire/climatizare, furnizori de servicii specializate in executia si montajul instalatiilor frigorifice si aer conditionat, consultanta si proiectare instalatii, personal de intretinere si operarea sistemelor de racire/climatizare, reprezentanti din industria alimentara, industria petrochimica, lanturi de supermarketuri, profesori universitari, studenti etc.

Mai multe informatii despre eveniment, program si conditii de acces puteti gasi accesand www.naturalrefrigerants.ro

------------

AB Tehnic

Tel: +40 213.320.848Poti fi interesat si de