Multivac investeste peste 17 mil. euro intr-un complex de transare a carnii

Multivac investeste peste 17 mil. euro intr-un complex de transare a carnii


Furnizorul de solutii de ambalare Multivac construieste o noua fabrica pentru transarea carnii la sediul companiei TVI din Bruckmühl.

Multivac si TVI vor construi un complex modern care se va intinde pe aproximativ 9.000 de metri patrati si va cuprinde o cladire de birouri si un centru de relatii cu clientii, precum si o sala de productie. Finalizarea lucrarilor este planificata pentru luna mai 2020, iar investitia totala se ridica la aprox. 17,5 milioane de euro.

 

TVI este lider de piata pe segmentul utilajelor de portionare a carnii, oferind linii complete de transare. Portofoliul de produse cuprinde solutii pentru temperare, presare, portionare si automatizare, precum si frigarui si dispozitive pentru productia de kebab. Incepand din ianuarie 2017, compania MULTIVAC detine o cota majoritara in companie si, odata cu constructia noii cladiri, creeaza acum conditiile ideale pentru o crestere durabila.

 

"Segmentul masinilor de portionare se dezvolta intr-un mod foarte satisfacator. Prin investitia in noua fabrica, facilitam extinderea portofoliului de produse si, in acelasi timp, permitem consolidarea pozitiei de lider a TVI in portionarea de precizie a carnii", a explicat Guido Spix, CTO si COO al companiei MULTIVAC. "Numarul angajatilor va creste de la 120 la 250 in urmatorii ani", a adaugat Spix.

 

Noul Centru de Excelenta pentru portionarea carnii va include o sala de productie de aproximativ 5.600 de metri patrati pentru zonele Pre-fabricare si Asamblare, precum si departamentele de Logistica, Depozitare si Dezvoltare. Noua fabrica va utiliza un sistem de racire cu apa freatica.

 

In plus, va exista o cladire de birouri cu trei etaje, cu o suprafata totala de 1.920 de metri patrati, care va gazdui o cantina moderna, birouri si un spatiu de agrement.

 

Un centru de relatii cu clientii construit pe doua etaje, care acopera o suprafata de aproximativ 1.400 de metri patrati, inclusiv mai multe camere demonstrative si un salon pentru primirea clientilor, va fi amplasat in apropierea noului complex. "Aceasta ne va permite in viitor sa oferim clientilor nostri conditiile ideale pentru discutii si demonstrarea solutiilor noastre portabile de inalta performanta in conditii reale", a declarat Thomas Völkl, CEO al TVI.

 

 Poti fi interesat si de