Mesajul reprezentantilor Negro 2000, dupa incendiul devastator de duminica

Mesajul reprezentantilor Negro 2000, dupa incendiul devastator de duminica


Un incendiu urias a cuprins, duminica dupa-amiaza, trei hale ale producatorului de preparate din peste Negro 2000. Au ars aproape 2.000 de metri patrati de spatii in care erau depozitate produse.

Reprezentantii companiei au publicat, ieri, un mesaj pe pagina de Facebook, pe care il redam in continuare:

“Dragi prieteni,

In data de 31 Mai 2020, un incendiu a izbucnit la depozitul de produse congelate al S.C. Negro 2000 SRL, care afecteaza activitatea companiei pe termen scurt.

In perioada urmatoare, activitatea de ambalare peste congelat va fi transferata catre depozitul nou al companiei.

In momentul izbucnirii incendiului nici un angajat nu se afla in interiorul fabricii si, din fericire, nu au existat victime.

Compania Negro 2000 doreste sa asigure toti partenerii de afaceri (clienti, furnizori, institutii publice si private) de onorarea tuturor angajamentelor in cele mai bune conditii.

Multumim pentru toate mesajele de suport si ganduri bune.”

 

SC Negro 2000 este o companie privata cu capital 100% romanesc care si-a inceput activitatea in 1993 si se ocupa cu prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Potrivit descrierii de pe site-ul producatorului, Negro 2000 este, din 1999, lider de piata ca cifra de afaceri in domeniul produselor de peste.Poti fi interesat si de