Mega Image si-a extins reteaua cu 89 de magazine noi in 2020

Mega Image si-a extins reteaua cu 89 de magazine noi in 2020


Mega Image a incheiat anul 2020 cu 89 de magazine inaugurate la nivel national, continuand strategia de dezvoltare si expansiune in diferite zone ale tarii, a anuntat retailerul.

Potrivit sursei citate, extinderea a fost atat in orase noi, zone urbane puternice, cat si in zonele in care are deja prezenta, care au fost astfel consolidate.

 

Mega Image a intrat anul trecut pe piete noi, precum Oradea si Sibiu, si si-a consolidate prezenta in alte orase, precum Iasi, prin inaugurarea a 12 noi magazine pe tot parcursul anului.

 

Dintre cele 89 de magazine inaugurate in 2020, 20 au fost deschise la finalul anului, in luna decembrie, in cele mai importante centre urbane din tara precum: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Prahova si Ilfov.

 

"Vom continua sa investim in expansiune, sa fim aproape de comunitati, sa asiguram locuri de munca in mai multe orase din tara si sa oferim solutii performante digitale si experiente noi la cumparaturi. Chiar daca este in continuare un context dificil pentru noi toti, vom continua sa ne dezvoltam in acelasi ritm si vom prioritiza siguranta tuturor, de la colegii din echipa la clienti si parteneri", spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

 

Totodata, Mega Image si-a extins portofoliul de marca proprie prin branduri noi, Nature's Promise, cu o varietate de produse din ingrediente naturale, si Perla, cu o selectie de cafea care reuneste arome din lumea intreaga.

 

In prezent, reteaua Mega Image include 854 de magazine, dintre care 386 sunt format Mega Image si 468 Shop&Go.

 

Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 854 de magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara, Bacau, Focsani si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti.

 Poti fi interesat si de