Mega Image deschide linie telefonica de livrari, pentru varstnici si persoane cu dizabilitati

Mega Image deschide linie telefonica de livrari, pentru varstnici si persoane cu dizabilitati


Retailerul Mega Image deschide o linie telefonica destinata facilitarii transmiterii de cumparaturi pentru persoanele cu varste de peste 65 de ani si pentru persoanele cu dizabilitati, a informat compania.

Persoanele care au peste 65 de ani si cele cu dizabilitati pot apela numarul de telefon 0800.410.900, la care raspund operatorii din centrul telefonic "Suna Mega!".

 

Operatorii vor redirectiona solicitarile de cumparaturi catre organizatii care asigura livrari gratuite cu ajutorul voluntarilor, precizeaza Mega Image.

 

Initiativele de voluntariat spre care vor fi redirectionate apelurile si solicitarile primite la linia telefonica "Suna Mega!" sunt in prezent: Directia Generala de Asistenta Sociala Bucuresti (DGASMB), Asociatia Studentilor la Constructie din Bucuresti (ASCB), Geeks for Democracy, Initiativa civica a Angelei Buzuloiu, Asociatia Beard Brothers, Federatia Tinerilor din Bacau, Centrul de Urgente Speciale (in colaborare cu Asociatia CIVITA), Bine Boutique, mentioneaza Mega Image.

 

Orasele care beneficiaza de livrari gratuite de alimente pentru varstnici si persoane cu dizabilitati sunt Bucuresti, Timisoara, Cluj, Bacau, Iasi, Buzau, Botosani, Slatina, Targoviste, Constanta, Caracal, Pitesti, costul comenzii urmand a fi achitat la livrare, conform bonului fiscal. Toti voluntarii vor respecta regulile de preventie si siguranta prin echipament de protectie, precizeaza Mega Image.

 

Compania face apel si la alte initiative de voluntariat similare sa se alature initiativei. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat marti ca incepand de miercuri persoanele in varsta de peste 65 de ani trebuie sa ramana in interiorul locuintelor, ca protectie fata de raspandirea coronavirusului.

 Poti fi interesat si de