Masura extrema luata de Mega Image. Ieftineste peste 1.000 de produse

Masura extrema luata de Mega Image. Ieftineste peste 1.000 de produse


Retailerul Mega Image ieftineste produsele la mare cautare si ingheata preturile la toate produsele.

Lantul de supermarketuri si magazine de proximitate Mega Image, prezent local cu aproape 800 de unitati, va ingheta preturile la toate produsele din magazine pana cel putin la final de aprilie 2020. Inainte de a face asta, oficialii companiei sustin ca vor reduce pretul la peste 1.000 de produse alimentare si nealimentare de baza - cele mai cautate in aceasta perioada - si la peste 150 de fructe si legume, aduca 75% din toata categoria. Alte produse incluse sunt lactatele, uleiul, zaharul, orezul, pastele, produsele de igiena si curatenie.

 

„Ca urmare a masurilor critice in contextul COVID-19, care au dus la cresteri de preturi la unele produse pe intreg lantul de productie si de distributie, Mega Image anunta noi actiuni pentru a reduce preturile la raft in aceasta perioada”, spun oficialii companiei. Ei adauga ca aceste actiuni sunt valabile si in online si in offline. In acelasi timp, termenele de plata catre furnizori care au cea mai mare nevoie in aceasta perioada au fost reduse, adauga reprezentantii Mega Image fara a da detalii.

 

„Trecem printr-o perioada cu numeroase provocari, in care intreg lantul de productie si de aprovizionare a fost dezechilibrat din cauza masurilor critice adoptate de catre autoritatile relevante in contextul COVID-19. Toate acestea influenteaza dinamica preturilor, prin urmare am decis sa intervenim cu masuri de urgenta pentru a limita cresterea preturilor produselor la raft, comercializate in magazinele noastre si pentru a echilibra preturile in aceasta perioada”, afirma Mircea Moga, CEO Mega Image.Poti fi interesat si de