Masina de frigarui, unul dintre cele mai performante utilaje utilizate in Romania

Masina de frigarui, unul dintre cele mai performante utilaje utilizate in Romania


Inovatia si dezvoltarea tehnologica sunt valori esentiale intr-un proces de productie, aspect binecunoscut de Grupul de firme Safir, producator roman de carne de pui cu 28 de ani de experienta in industria carnii.

Pentru modernizarea sistemului propriu de productie, dar si pentru adaptabilitatea la cerintele pietei de consum, Grupul de firme Safir a investit in dotarea fabricii de preparate si semipreparate cu utilaje moderne, de ultima generatie, pentru fabricarea de preparate si semipreparate de inalta calitate, pe placul consumatorului roman.

 

Printre acestea, se remarca masina de frigarui: „Vedeta este masina de frigarui, cu o capacitate mare de productie, care permite formarea automata a frigaruilor, obtinute din carne refrigerata si legume proaspete”, a declarat Alina Simpetru, director fabrica preparate si semipreparate.

 

Frigarui de pui recomandate pentru HoReCa

Frigaruile au aceeasi dimensiune si aceeasi marime, un avantaj pentru clientii HoReCa. De mentionat faptul ca abatorul si fabrica de preparate si semipreparate se afla in aceeasi locatie, ceea ce permite livrarea imediata a carnii refrigerate, care va fi mereu proaspata de folosit in formarea frigaruilor.

 

Semipreparate ambalate in ATM

Odata formate, semipreparatele sunt ambalate in ATM, metoda care asigura siguranta alimentara si calitatea acestora. Frigaruile, o idee excelenta pentru gratar, una dintre alegerile preferate ale romanilor, sunt disponibile in Auchan, Kaufland si reteaua Safir.

 

Afla mai multe despre comercializarea si vanzarea preparatelor si semipreparatelor „Fomica?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.Poti fi interesat si de