Mai multe produse din gama Martinel Mortadella, retrase de la comercializare

Mai multe produse din gama Martinel Mortadella, retrase de la comercializare


Compania The Family Butchers retrage de la comercializare toate produsele Martinel Mortadella 90g cu termenul de valabilitate pana la data de 5 iulie 2021 inclusiv si Martinel Mortadella din carne de pasare 90g cu valabilitate pana la data de 1 iulie 2021 din cauza prezentei unor cantitati foarte mici de praf de metal, potrivit unui anunt postat pe site-ul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

Compania precizeaza ca nu exista niciun pericol pentru sanatatea consumatorilor, cerintele de calitate pentru toate produsele salamuri pentru copii din sortimentul Martinel fiind extrem de stricte.

 

'Noi verificam in mod regulat toate etapele de lucru din productie. In cadrul controalelor noastre am constatat actualmente ca, la cateva produse Martinel, s-a ajuns la deprecieri. Astfel, nu putem exclude faptul ca, din cauza unei defectiuni la masini, au ajuns pe cateva produse cantitati foarte mici de praf de metal. Evident, am dispus imediat verificarea de catre experti independenti, care ne-au confirmat ca nu exista niciun pericol pentru sanatate', se arata in postarea companiei.

 

Reprezentantii companiei sustin ca au decis, din responsabilitate sociala corporativa, sa retraga preventiv produsele in cauza din comert si sa ofere consumatorilor posibilitatea unui schimb.

 

Astfel, clientii care au cumparat produse cu data de valabilitate mentionata din magazinele retailerului Auchan le pot returna in magazinele lor de cumparaturi cu restituirea pretului de cumparare chiar si fara prezentarea bonului de casa.

 

Produsele se mai regasesc si in alte magazine precum Mega Image, Selgros, Kaufland, Cora si Carrefour, loturile avand date din 22, 25 si 28 iunie 2021.Poti fi interesat si de