Magazinul din Bucuresti al Casei de Comert Unirea a fost inchis

Magazinul din Bucuresti al Casei de Comert Unirea a fost inchis


Magazinul de tip aprozar inaugurat anul trecut in Bucuresti, prin Casa de Comert Agroalimentar Unirea, a fost inchis de Ministerul Agriculturii, care ia in calcul si inchiderea unitatii din Sibiu.

In cele doua magazine erau desfacute produsele agroalimentare, precum branzeturi, dulceturi, produse de brutarie si patiserie, peste si legume.

 

Actualul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, a declarat recent ca firma cu capital de stat a fost infiintata ilegal, motiv pentru care ar trebui inchise magazinele. Seful MADR a dispus Corpul de Control inca din prima zi in noua functie, in conditiile in care membrii Consiliului de Administratie au semnalat „grave probleme privind modul de cheltuire a bugetului alocat Casei de Comert Unirea”.

 

Casa de Comert Unirea a fost infiintata de fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, in ianuarie 2019, cu capital integral de stat de 93 milioane lei. Compania isi propunea sa faca un lant de 60 de magazine cu produse romanesti care sa concureze cu marii retaileri.Poti fi interesat si de