MULTIVAC investeste in extinderea capacitatilor de productie

MULTIVAC investeste in extinderea capacitatilor de productie


MULTIVAC anunta ca va urma aceeasi strategie de a investi in permanenta in extinderea capacitatii de productie si de a dezvolta concepte de ambalare sustenabila.

Astfel, anul viitor va fi finalizat un nou centru de excelenta pentru feliatoare si solutii de automatizare, la sediul companiei din Wolfertschwenden. Pe o suprafata de 17.000 m² vor fi amenajate 180 de statii de lucru, precum si sali de conferinte, cu utilizare flexibila.

 

Instalatiile de productie si administrative ale filialei MULTIVAC TVI vor fi concentrate pe un sit verde de aproximativ 9.000 m², in Bruckmühl. Tot acolo va functiona, din 2020, un nou centru de excelenta pentru masini de portionat. Totodata, pana la sfarsitul anului 2019, MULTIVAC are in plan sa inceapa productia de masini de ambalat si componente periferice in Taicang (China). Unitatea de acolo va avea, pe langa procesele de fabricatie, si departamente de dezvoltare si proiectare.

 

De asemenea, un alt domeniu de dezvoltare este sustenabilitatea. Portofoliul de produse al MULTIVAC include o gama larga de concepte de ambalare durabila, care aduc o contributie semnificativa la reducerea materialului de ambalare folosit la producerea ambalajelor. Alte concepte se bazeaza pe utilizarea de materii prime regenerabile sau filme complet reciclabile, cum ar fi, de exemplu, materiale plastice mono sau alte materiale de ambalare pe baza de fibre de hartie.

 

In 2018, cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 1,1 miliarde de euro, in crestere cu 7,7% fata de anul precedent. „In ciuda multor incertitudini economice si politice, ne asteptam la o crestere usoara a cifrei de afaceri in acest anĖ®, a explicat Hans-Joachim Boekstegers, in ultima sa prezentare in calitate de CEO al MULTIVAC.

 

Dupa mai bine de 18 ani in functia de director general al Grupului MULTIVAC, Hans-Joachim Boekstegers va preda stafeta la 1 ianuarie 2020 colegilor sai, Christian Traumann si Guido Spix, si va pleca din companie.Poti fi interesat si de