MTS a primit titlul de "Partener de incredere" din partea Ferdinand Henneken GmbH

MTS a primit titlul de "Partener de incredere" din partea Ferdinand Henneken GmbH


MEAT TECHNIC SERVICE, unul dintre cele mai importanti furnizori de echipamente pentru industria carnii, a primit recent o distinctie importanta din partea unui vechi colaborator.

Ferdinand Henneken GmbH i-a acordat MTS titlul de "Partener de incredere". "Acest titlu ce ne onoreaza si ne determina sa depunem in continuare toate eforturile pentru mentinerea acestei frumoase relatii de colaborare care in final se oglindeste in satisfactia clientului", este de parere Cristina Popa, administrator MTS.

 

Reprezentantii MTS ne-au dezvaluit faptul ca au avut parte de un an bun, mai ales ca se fac investitii in zona de echipamente moderne care ofera posibilitatea de diversificare a produselor si eficientizare a costurilor. "Una din tendintele obervate in industrie se refera la orientarea catre piata semiprepraratelor, a mancarurilor gatite. De aceea am prezentat Liniile complete pentru produse tip convenience (mancaruri semi si gata preparate) ce sunt produse de furnizorul nostru Alco Food Machines GmbH & Co. KG", a mai declarat Cristina Popa.Poti fi interesat si de