METRO este Angajator de Top in Romania, pentru al treilea an consecutiv

METRO este Angajator de Top in Romania, pentru al treilea an consecutiv


METRO, liderul pietei locale de wholesale, este recunoscut în 2023, pentru al treilea an consecutiv, Top Employer în Romania si în Europa.

Lista Top Employers 2023 a fost anuntata, iar METRO a fost recunoscut ca fiind Top Employer (Top Angajator). Este al treilea an cand METRO Romania obtine aceasta distinctie acordata de Top Employers Institute, autoritate globala în recunoasterea excelentei în practicile cu angajatii. Certificarea plaseaza compania în topul celor mai buni angajatori din Europa, alaturi de METRO Germania, Franta, Italia, Polonia, Bulgaria, Turcia si Pakistan.

 

”Certificarea Top Employer, obtinuta pentru a treia oara, ne onoreaza si valideaza existenta unei culturi organizationale, în cadrul METRO, care încurajeaza performanta, inovatia si învatarea continua – toate acestea fiind obiective esentiale pentru noi. Ne propunem sa mentinem acest standard de excelenta în resurse umane, dobandit în ultimii ani, si sa continuam sa investim în digitalizarea proceselor de HR, în dezvoltarea angajatilor nostri si în îmbunatatirea constanta a experientei acestora”, declara Rodica Rapcea, Director Resurse Umane în cadrul METRO Romania.

 

Top Employers Institute acorda distinctia de Top Angajator organizatiilor care se înscriu pentru aceasta certificare si care obtin rezultate excelente în cadrul evaluarii practicilor si politicilor de resurse umane (HR). Studiul vizeaza sase domenii de HR si acopera 20 de teme, printre care: strategii de resurse umane, mediul de lucru, recrutare, training, diversitate si incluziune.

 

Pana în prezent, programul Top Employers a certificat si recunoscut peste 2.000 de Top Angajatori din 121 de tari/regiuni, de pe cinci continente.

 Poti fi interesat si de