METRO a extins centrul logistic de la Stefanestii de Jos cu inca 10.000 de metri patrati

METRO a extins centrul logistic de la Stefanestii de Jos cu inca 10.000 de metri patrati


METRO Romania a inaugurat noua extindere a platformei logistice de la Stefanestii de Jos cu inca 10.000 de metri patrati, astfel ca suprafata totala a centrului a ajuns la 65.000 de metri patrati.

Noul spatiu, dezvoltat in parteneriat cu Warehouses De Pauw (WDP), prevede o zona de birouri de peste 300 de metri patrati, 20 de rampe de alimentare si descarcare, 1 drive-in, consolidand capacitatea depozitului cu temperatura ambientala, dar si asigurarea unei acoperiri echilibrate pe toate intervalele de temperaturi. Proiectul este predat in baza unui contract de inchiriere incheiat pe 10 ani, cu posibilitate de extindere pe alti 10 ani. Cu extinderea spatiului de la Stefanestii de Jos, METRO confirma inca odata onorarea promisiunii marfurilor la raft, atat in magazinele proprii cat si in comunitatea profesionistilor de care este responsabil.

 

“Astazi, Metro Romania securizeaza capacitatea logistica pe termen mediu si lung pentru a deservi toti clientii celor 30 de magazine Metro, fara sincope de aprovizionare, intr-un context economic global dificil, din acest punct de vedere. Vorbim de o adevarata sinergie operationala, determinata de dotarile si tehnologiile integrate in locatie. One Roof inglobeaza pe o singura platforma toate operatiunile logistice, permitandu-ne o eficientizare a costurilor, dar si a flexibilitatii contractuale cu partenerii si clientii nostri”, a declarat Adrian Ariciu, CEO Metro Romania.

 

Marirea platformei One Roof era necesara, atat pentru integrarea furnizorilor din zona de direct store delivery (DSD), cat si pentru optimizarea capacitatii logistice ca sa deserveasca un volum de marfa din ce in ce mai ridicat.



Poti fi interesat si de