Lucut, Unicarm: Au crescut cheltuielile. Acum e tot mai rau

Lucut, Unicarm: Au crescut cheltuielile. Acum e tot mai rau


Omul de afaceri Vasile Lucut, proprietarul Unicarm, spune ca, urmare a pandemiei de coronavirus, s-a schimbat mult comportamentul cumparatorilor, fapt care a afectat business-urile din industrie. Prabusirea sectorului HoReCa a avut si ea un cuvant greu de spus in acest sens.

Cu ocazia vizitei de lucru a ministrului Agriculturii, Adrian Oros,  la Satu Mare, patronul Unicarm, Vasile Lucut, a vorbit despre modul in care a fost afectata afacerea sa din industria alimentara. Pe masura ce consumul scadea, cresteau cheltuielile legate de siguranta angajatilor.

 96592925_2080430988767571_3644004567806377984_n

“Noi, industria alimentara, nu am fost limitati la nimic. Sigur, cheltuielile si consumul au fost mult mai mari. Dar nu am fost afectati de pandemie. Doar cheltuielile au crescut, fiindca s-au facut igienizari. In rest, am fost afectati de piata, pentru ca s-a vazut pe oameni. S-au speriat atunci, a crescut consumul, dar de Pasti nu s-a mai vazut aproape nimic, iar acum e tot mai rau. Este o nisa mare de piata – HoReCa – unde nu activeaza nimic. Sigur ca oamenii, stand acasa, au incercat sa faca cat mai multa economie. Si-au facut mancare acasa, au facut ce au putut”, a declarat Vasile Lucut, patronul Unicarm.

96151894_2080430828767587_7610612946783174656_n



Poti fi interesat si de