Lucut, Unicarm: Au crescut cheltuielile. Acum e tot mai rau
Marti, 12 Mai 2020

Marti, 12 Mai 2020
Cu ocazia vizitei de lucru a ministrului Agriculturii, Adrian Oros, la Satu Mare, patronul Unicarm, Vasile Lucut, a vorbit despre modul in care a fost afectata afacerea sa din industria alimentara. Pe masura ce consumul scadea, cresteau cheltuielile legate de siguranta angajatilor.
“Noi, industria alimentara, nu am fost limitati la nimic. Sigur, cheltuielile si consumul au fost mult mai mari. Dar nu am fost afectati de pandemie. Doar cheltuielile au crescut, fiindca s-au facut igienizari. In rest, am fost afectati de piata, pentru ca s-a vazut pe oameni. S-au speriat atunci, a crescut consumul, dar de Pasti nu s-a mai vazut aproape nimic, iar acum e tot mai rau. Este o nisa mare de piata – HoReCa – unde nu activeaza nimic. Sigur ca oamenii, stand acasa, au incercat sa faca cat mai multa economie. Si-au facut mancare acasa, au facut ce au putut”, a declarat Vasile Lucut, patronul Unicarm.
Este primul restaurant Popeyes care se deschide in Bucuresti in ultima perioada dupa ce brandul s...
„Iasiul este unul dintre orasele mari ale tarii si deopotriva important pentru noi, cu un p...
Acestora li se adauga mieii taiati in gospodarii de catre cetateni. 'Un numar de 12.914 ...