Lidl se extinde cu un nou magazin in Alba Iulia

Lidl se extinde cu un nou magazin in Alba Iulia


Lidl continua investitiile pe piata locala prin inaugurarea unui nou magazin in municipiul Alba Iulia, pe data de 5 noiembrie.

Noua unitate este situata pe Strada Tudor Vladimirescu, Nr. 10 si dispune de o statie de incarcare pentru automobilele electrice.

 

Noul magazin Lidl din Alba Iulia are o suprafata de vanzare de 1.300 m² si dispune de peste 100 de locuri de parcare, precum si de o statie de incarcare pentru automobile electrice, unde se vor putea alimenta cate doua masini simultan. Odata cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 20 de noi locuri de munca.

 

Orarul de functionare a magazinului va fi de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 20:00.

 

Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel incat sa aiba un impact cat mai redus asupra mediului, dar si sa ofere o experienta de cumparaturi cat mai buna. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor ┼či in conformitate cu normele de protectie a mediului, noul magazin Lidl din Alba Iulia dispune de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. Printre acestea se numara sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenta, sistemele de recuperare a caldurii integrate in instalatiile de ventilatie ori statia de incarcare pentru automobile electrice.

 

Pentru a limita raspandirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandarilor oficiale ale autoritatilor, Lidl face o serie de recomandari pentru clienti, publicate atat online, cat si in incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandari se numara plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor si legumelor pe care doresc sa le cumpere si pastrarea distantei recomandate fata de alte persoane.

 

Pentru a-i ajuta pe clientii care stau la coada sa pastreze distanta recomandata fata de cei din jurul lor, si in noul magazin din Alba Iulia se gasesc indicatoare pe podea in zona caselor de marcat. In acelasi timp, pentru a limita raspandirea virusului SARS-CoV-2, Lidl face apel la solidaritatea clientilor pentru a respecta la randul lor atat recomandarile autoritatilor, cat si masurile individuale de preventie in timpul cumparaturilor.

 

Inaugurarea magazinului Lidl din Alba Iulia continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl reuseste sa respecte aceasta misiune investind constant in sustenabilitate, la baza actiunilor companiei stand eficienta si demersurile de dezvoltare durabila.

 

In plus, Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.Poti fi interesat si de