Lidl a deschis un centru logistic la Roman

Lidl a deschis un centru logistic la Roman


Retailerul german Lidl a inaugurat in comuna Cordun, langa Roman, primul centru logistic din estul tarii, fiind al cincilea la nivel national.

Depozitul de langa Roman si-a inceput activitatea la 1 mai si va aproviziona aproximativ 50 de magazine Lidl din zona Moldovei. Echipa depozitului va asigura intreg fluxul logistic, de la receptia produselor primite de la furnizor, la pregatirea marfurilor conform comenzilor si expeditia paletilor catre magazine.

 

Depozitul are o suprafata de peste 45.000 de metri patrati.

 

„Parte din strategia noastra de business sustenabil, eficienta este unul dintre principiile dupa care ne ghidam si in activitatea de expansiune, asadar construirea primului depozit Lidl din zona Moldovei a venit ca un pas firesc, datorita ritmului crescut de dezvoltare a retelei noastre de magazine. Pozitionarea centrului logistic in apropierea drumului E85 ne permite optimizarea traseelor autovehiculelor si, implicit, ne ajuta sa reducem impactul asupra mediului. Totodata, ca toate cladirile noi din portofoliul nostru, si aceasta a fost realizata folosindu-se tehnologii avansate din domeniul constructiilor”, a spus Vincent Martin, Director Regional Roman, Lidl Romania.

 

Prin deschiderea depozitului de langa Roman, Lidl a creat peste 200 de noi locuri de munca, atat in zona operationala, cat si in cea administrativa.

 

Reteaua de magazine Lidl din Romania depaseste 230 de unitati. Lidl se afla deja in 40% dintre orasele tarii, fiind prezent in peste 120 de localitati. Retailerul mai are 4 centre logistice in Chiajna, Iernut, Lugoj, Nedelea.Poti fi interesat si de