La Cocos deschide al patrulea hipermarket din tara la Brasov

La Cocos deschide al patrulea hipermarket din tara la Brasov


Reteaua locala de retail La Cocos se extinde si anunta deschiderea celui de-al patrulea hipermarket din tara, in complexul comercial Brintex-Brasov. Noul magazin va ocupa o suprafata de aproximativ 10.000 metri patrati.

Tranzactia este intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox.

 

Magazinul din Brasov este prima unitate anuntata oficial, ca parte a planului de dezvoltare a retelei La Cocos, ce prevede deschiderea a inca cinci magazine noi in 2024 si 2025.

 

Supermarket La Cocos este primul independent din sectorul alimentar din Romania care a realizat vanzari de aproximativ 1 miliard de lei in anul 2023 cu cele trei hipermarketuri, doua in Ploiesti si unul in Bucuresti.

 

La Cocos este un concept nou in piata din Romania, un format de magazin ce ofera clientilor trei niveluri de preturi in functie de cantitatea achizitionata. Aceste magazine isi desfasoara activitatea pe suprafete mari, avand la vanzare aproximativ 12.000 de produse din cele mai cunoscute si mai vandute produse din tara noastra.

 

Primul magazin a fost inaugurat in 2014 in Ploiesti. Dupa mai multi ani de crestere, in anul 2019 a ajuns la vanzari de 54,4 milioane de euro doar cu magazinul din Ploiesti, care avea la vremea respectiva o suprafata de 3.950 metri patrati, conform companiei. A inceput planul de extindere mergand la Bucuresti in noiembrie 2020, unde a deschis al doilea magazin situat in incinta Vitantis Shopping Center, cu o suprafata de aproximativ 11.400 metri patrati. De asemenea, in noiembrie, dar trei ani mai tarziu, in 2023, a fost inaugurata cea de-a treia unitate, tot in Ploiesti, care are o suprafata de vanzare de aproximativ 13.000 metri patrati, fiind si cel mai mare magazin din comertul alimentar independent din Romania.



Poti fi interesat si de