La Cocos Bucuresti, vanzari de peste 20 mil. euro in primele sapte luni din 2021

La Cocos Bucuresti, vanzari de peste 20 mil. euro in primele sapte luni din 2021


Hipermarketul La Cocos, deschis in noiembrie anul trecut, in centrul comercial Vitantis din Bucuresti, a inregistrat vanzari de peste 20 de milioane de euro, in primele sapte luni ale anului.

Reprezentantii magazinului sustin ca planurile de business sunt in grafic si estimeaza vanzari de aproape 40 de milioane de euro la nivelul intregului an.

 

“Cu vanzari de peste 20 mil de euro fara TVA de la inceputul anului si pana acum si vanzari in crestere luna de luna, pot sa afirm ca in Romania tocmai s-a mai nascut un concept de succes! Multumim tuturor clientilor, angajatilor, colaboratorilor si furnizorilor ce ne sunt alaturi zi de zi”, a spus Florin Cislariu, director general La Cocos.

 

La Cocos este un concept comercial pozitionat pe segmentul preturilor mici, motiv pentru care lucreaza cu volume mari de marfa, varfuri de gama, si marje mai mici decat restul retailerilor. A fost o investitie de peste 4 milioane de euro, o parte din bani in active si o foarte mare parte din investitie in stocul de marfa.

 

Magazinul din Capitala are aceeasi suprafata ca cel din Ploiesti - 4.500 metri patrati, iar pana la sfarsitul anului 2021 se va extinde pe toata suprafata inchiriata, de 14.500 de metri patrati.

 

 Poti fi interesat si de