Kerry lanseaza Radicle, o gama de solutii complete pe baza de proteina din plante

Kerry lanseaza Radicle, o gama de solutii complete pe baza de proteina din plante


Kerry Taste & Nutrition a lansat Radicle TM, noul portofoliu global care reuneste tehnologiile legate de tot ce inseamna gust, tehnologii nutritionale, functionale si cele ce tin de proteina vegetala pentru produsele alimentare pe baza de plante, lansat initial in Europa & America de Nord.

 

Lansarea vine in contextul in care flexitarianismul este in crestere.

 

Se estimeaza ca piata alimentara globala pe baza de plante va ajunge la aproximativ 24,3 miliarde USD pana in 2026 si va avea o rata de crestere anuala (CAGR) de 9,1% * in intervalul de timp prognozat, o crestere asociata mai ales flexitarienilor (categoria de consumatori care reduc voit consumul de carne).

 

In timp ce aceasta tendinta reprezinta o oportunitate pentru industria alimentara, multi operatori si producatori nu sunt siguri cum sa inainteze, sau chiar cum sa inceapa sa livreze alimente pe baza de proteina din plante, dorite tot mai mult de consumatori.

 

„Asa cum am mentionat, acest portofoliu a fost conceput special pentru a raspunde nevoilor pietei flexitariene in crestere si permite clientilor Kerry sa creeze alimente vegetale echilibrate din punct de vedere nutritional, cu gusturi autentice si etichete mai curate. Deveniti parteneri cu noi pentru a descoperi cum puteti crea un adevarat ospat pentru astazi si maine╦«, au transmis reprezentantii Kerry.

 

Luat de la definitia literala a cuvantului „Radicula” (engl. Radicle), adica partea embrionului vegetal care se dezvolta in radacina primara, numele de portofoliu Radicle TM by Kerry cuprinde, de asemenea, in mod inteligent conotatiile revolutionare si fara compromisuri ale cuvantului „radical”, pentru a reflecta dinamica schimbarii industriei alimentare.

 

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul sau contactati echipa de vanzari Kerry la adresa de email: Sales.EasternEurope@kerry.com.

 

*Sursa: Acumen Research & Consulting 2019Poti fi interesat si de