Kaufland ofera bonusuri pentru angajati, in valoare de 1 milion de euro

Kaufland ofera bonusuri pentru angajati, in valoare de 1 milion de euro


Toti angajatii Kaufland Romania vor beneficia de vouchere cadou in valoare totala de un milion de euro, a anuntat retailerul.

"Ne dorim ca fiecare membru al echipei noastre sa simta ca este apreciat si ca face parte dintr-o adevarata familie pe care sa se poata baza, lucruri cu atat mai importante mai ales in contextul actual", afirma Marco Hozl, director general Kaufland Romania si Republica Moldova.

 

Potrivit sursei citate, fiecare angajat va intra in posesia bonusului sub forma unui voucher cadou in cursul acestei luni.

 

"Demersul vine ca o continuare a seriei de activitati dedicate angajatilor, cu prilejul aniversarii celor 15 ani de activitate ai companiei in Romania si desfasurate in intervalul septembrie - noiembrie 2020. Mai mult, acestora li se vor acorda in continuare si alte beneficii speciale, oferite anual de companie in preajma sarbatorilor de iarna. Astfel, voucherul cadou oferit acum vine ca o multumire suplimentara din partea Kaufland Romania pentru implicarea echipei in aceasta perioada", noteaza compania.

 

Retailerul Kaufland detine peste 1.200 magazine in sapte tari, dintre care 133 de magazine in Romania.Poti fi interesat si de