Kaufland inaugureaza primele doua magazine la Chisinau

Kaufland inaugureaza primele doua magazine la Chisinau


Kaufland va inaugura pe 26 septembrie 2019, primele doua magazine la Chisinau, unul pe Bd. Decebal nr. 99 si celalalt pe Bd. Mircea cel Batran nr. 25.

Magazinul din Bd. Decebal are o suprafata de peste 4.600 de metri patrati, 288 de locuri de parcare, inclusiv 10 locuri de parcare pentru persoane cu dizabilitati si 7 locuri de parcare pentru parinti. Unitatea va avea doua cai de acces: una din bulevardul Decebal si una din strada Zelinski.

 

Kaufland si-a propus sa deschida initial 3 magazine la Chisinau, iar apoi alte 6 magazine pe teritoriul Republicii Moldova, iar pe termen lung sa ajunga la 20 de magazine in intreaga tara si, un centru logistic, in urmatorii 10 ani. Cel de-al treilea magazin din Chisinau ar urma sa se deschida pe Strada Sfatul Tarii la nr. 29.

 

Compania intentioneaza sa investeasca peste 100 de milioane de euro in primii trei ani de activitate in Republica Moldova. Totodata, vor fi create cel putin 1000 de locuri de munca in urmatorii 5 ani. In acelasi timp, in viitor compania si-a propus investitii intre 30-50 de milioane de euro in Republica Moldova.

 

Investitiile facute de Kaufland in Republica Moldova pe parcursul anului 2018 se ridica, potrivit estimarilor, la aproximativ jumatate de milion de euro.

 

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 126 de magazine in Romania.Poti fi interesat si de