Kaufland deschide un nou magazin si ajunge la o retea de 156 de unitati

Kaufland deschide un nou magazin si ajunge la o retea de 156 de unitati


Kaufland continua sa investeasca in Romania si deschide un magazin in Sectorul 4 al capitalei, ajungand la o retea nationala de 156 hipermarketuri. Cu aceasta investitie, compania creeaza 80 de locuri de munca pe piata locala.

Situat pe Strada Drumul Binelui nr. 55-57, hipermarketul are o suprafata totala de peste 5500 m2, dintre care aproximativ 3000 m2 sunt destinati spatiului interior de vanzare.

 

Clientii sunt asteptati in saptamana deschiderii cu un program special, cu intrare libera, ce va avea loc in parcarea magazinului.

 

Intre 15-18 septembrie, Caravana Akademia Kinderland, scoala pe roti care invata copiii cum sa se hraneasca sanatos, va stationa in parcarea noului magazin, cu butaforii, fructe si legume sub forma de exponate gigant, statii de explorat, jocuri pe tableta, informatii si curiozitati despre toate categoriile de alimente. In plus, clientii se vor putea bucura de si o zona de relaxare, cu muzica mixata live de un DJ, in timp ce copiii sunt invitati la distractie, pe toboganul gonflabil.

 

Totodata, Kaufland in parteneriat cu Asociatia Climb Again, pune la dispozitia copiilor si un perete de escalada, intre 15 si 16 septembrie.

 

Pe 16 septembrie, intre orele 09:00-17:00, cei care merg la Kaufland sa recicleze, vor putea calatori gratuit cu mijloacele de transport in comun. La fiecare 5 ambalaje din PET, aluminiu sau sticla introduse in automatele de colectare din interiorul sau exteriorul magazinului, clientii vor primi in schimb un bilet cu doua calatorii pentru mijloacele de transport in comun.

 

Magazinul este deschis zilnic, intre orele 07:30 - 22:00, de luni pana sambata, respectiv 08:00 - 20:00 duminica.

 

Noul hipermarket are disponibile circa 280 de locuri de parcare, dintre care 11 pentru persoanele cu dizabilitati, 8 pentru parinti si 4 locuri cu acces la statiile e-charge de incarcare rapida a masinilor electrice. De asemenea, clientii au la dispozitie si 21 de locuri pentru biciclete.

 

Pentru a asigura un flux rapid de clienti si timp redus la cumparaturi, hipermarketul este dotat cu doua usi de acces si 15 case de marcat, dintre care 6 expres, de tip self check-out.

 

Magazinul este prevazut cu un raion cu peste proaspat, raion extins de legume si fructe,  vitrina cu servire asistata – cu o lungime de aproape 24 metri, brutarie, raion de produse congelate, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie.

 

La punctul Grill din exterior, clientii sunt asteptati cu un meniu extins de mancaruri gustoase gata preparate – pui rotisat, meniu steak din ceafa de porc, nuggets, crispy, cabanos, cartofi prajiti si altele.

 

In galeria comerciala, clientii vor gasi o pizzerie, farmacie, un magazin cu servicii de optica medicala, un petshop si un centru de copiat chei.

 

In linie cu angajamentul companiei fata de mediu, noul magazin Kaufland din Bucuresti este prevazut cu sisteme de reciclare, unde clientii sunt recompensati pe loc pentru fiecare gest sustenabil:

 

Atat in interiorul magazinului, cat si in parcare, clientii vor gasi cate un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje in schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de pana la 3 litri), sticla si doze de aluminiu (cu volum de pana la 1 litru).

 

La intrarea in magazin, in spatiul special amenajat sub forma unei broscute testoase, clientii pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de ingrijire personala sau de curatenie si vor fi recompensati pe loc cu vouchere de 50% reducere la cumpararea altor produse noi, din oferta lunara. Clientii pot depune sticle goale din plastic de sampon, balsam, gel de dus, crema de corp, de fata sau de maini, apa de gura sau de sapun lichid, dar si recipiente goale de produse de curatenie, precum detergenti de haine sau de vase, solutii de curatare a bucatariei, baii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridica de la Biroul de Informatii din magazin.Poti fi interesat si de