Kaufland deschide primul magazin din 2023, la Rasnov

Kaufland deschide primul magazin din 2023, la Rasnov


Kaufland anunta o noua locatie pe harta expansiunii, in orasul Rasnov, judetul Brasov. Prin aceasta investitie, compania ajunge la o retea nationala de 161 de hipermarketuri si asigura circa 70 de noi locuri de munca.

Noul magazin se afla pe Soseaua Branului, nr. 99, si are o suprafata totala de 5.150 m2, dintre care aproape 3.000 m2 sunt alocati spatiului de vanzare.

 

Locatia dispune de 270 de locuri de parcare, dintre care 8 pentru persoanele cu dizabilitati, 7 pentru parinti si locuri cu acces la statiile e-charge de incarcare rapida a masinilor electrice. De asemenea, clientii au la dispozitie si rastele pentru biciclete.

 

Magazinul este deschis intre orele 07:30 - 21:30, de luni pana sambata, respectiv 08:00 - 19:30 duminica.

 

Pentru plata rapida a cumparaturilor, Kaufland pune la dispozitia clientilor un numar de 11 case de marcat, dintre care 4 express, de tip self check-out.

 

Magazinul cuprinde un raion extins de legume si fructe, vitrina cu servire asistata cu o lungime de 20 metri, brutarie, raion de produse congelate, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie. La punctul Grill din exterior, clientii pot alege dintr-o varietate de mancaruri gustoase, gata preparate – pui rotisat, pulpe de pui, nuggets, cartofi prajiti, ceafa, mici, cabanos, bauturi si sosuri.

 

Galeria comerciala ofera clientilor accesul la o varietate de magazine si servicii, printre care o farmacie, o cofetarie, case de schimb valutar si un magazin cu produse pentru animalele de companie.

 

In linie cu angajamentul companiei fata de mediu, noul magazin Kaufland din Rasnov este prevazut cu sisteme de reciclare, unde clientii sunt recompensati pe loc pentru fiecare gest sustenabil.

 

In interiorul magazinului, clientii vor gasi un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje in schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de pana la 3 litri), sticla si doze de aluminiu (cu volum de pana la 1 litru).

 

La intrarea in magazin, in spatiul special amenajat sub forma unei broscute testoase, clientii pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de ingrijire personala sau de curatenie si vor fi recompensati pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpararea altor produse noi, din oferta lunara. Clientii pot depune sticle goale din plastic de sampon, balsam, gel de dus, crema de corp, de fata sau de maini, apa de gura sau de sapun lichid, dar si recipiente goale de produse de curatenie, precum detergenti de haine sau de vase, solutii de curatare a bucatariei, baii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridica de la Biroul de Informatii din magazin.Poti fi interesat si de