Kaufland deschide al 144-lea hipermarket in Voluntari

Kaufland deschide al 144-lea hipermarket in Voluntari


Kaufland deschide un magazin in Voluntari, ajungand la o retea nationala de 144 hipermarketuri, se arata intr-un comunicat al companiei.

Prin aceasta deschidere, compania va crea peste 85 de locuri de munca noi ce sprijina dezvoltarea comunitatii locale.

 

Situat pe Bd. Voluntari, nr. 82B, jud. Ilfov, hipermarketul are o suprafata totala de peste 5.600 metri patrati, dintre care peste 3.300 metri patrati sunt destinati spatiului interior de vanzare. Cu ocazia deschiderii, Kaufland a pregatit o serie de surprize pentru clienti. Astfel, in  parcarea magazinului va fi organizat un targ de pepeni si va fi amenajat un cort cu produse non-alimentare, cu reduceri mari de pret. Totodata, Kaufland in parteneriat cu Asociatia Climb Again pune la dispozitie copiilor, dar si adultilor, un perete de escalada.

 

Noul Kaufland din Voluntari dispune de o parcare cu 280 de locuri, din care 12 sunt destinate persoanelor cu dizabilitati, 8 pentru parinti, avand si rastele pentru biciclete. Magazinul este dotat si cu o statie e-charge de incarcare rapida a masinilor electrice.

 

Hipermarketul este prevazut cu 11 case de marcat standard, din care una dedicata persoanelor cu dizabilitati.

 

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine in 8 tari, 132.000 de angajati si o retea de 144 de magazine in Romania.Poti fi interesat si de