Kaufland ajuta persoanele afectate de inundatii din judetul Alba

Kaufland ajuta persoanele afectate de inundatii din judetul Alba


Kaufland Romania vine in ajutorul persoanelor afectate de inundatiile de din judetul Alba si se implica intr-o prima actiune umanitara organizata de Asociatia SNK si Asociatia Rosia Montana pentru sprijinirea oamenilor greu incercati din zona.

Compania este printre primele din tara care se alatura demersului initiat de comunitatile din regiune. Sute de persoane, printre care multi copii si batrani, au fost evacuate din zonele in care viitura a provocat daune si s-au refugiat la caminul cultural din Rosia Montana.

 

7 tone de produse au fost oferite de Kaufland Romania pentru pregatirea a 600 de pachete, ce vor ajunge la aproximativ 500 de persoane afectate de dezastru, ca un prim ajutor esential, iar compania va fi alaturi de acestea si in continuare acolo unde este nevoie. Valoarea totala a produselor se ridica la 50.000 de lei. 30 de voluntari, printre care s-au numarat si angajati Kaufland, s-au mobilizat pentru pregatirea pachetelor cu alimente neperisabile si produse necesare de igiena. Acestea au fost distribuite local in cursul weekend-ului.

 

„Suntem alaturi de oamenii afectati de inundatii si ne-am mobilizat rapid toate fortele pentru a veni in spijinul lor prin aceasta prima actiune. Implicandu-ne, impreuna, ii putem ajuta sa treaca peste aceste momente dificile. Vom continua sa le oferim sprijinul nostru si mai departe, acolo unde este nevoie de noi”, a declarat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania.

 

Compania se implica constant in actiuni de responsabilitate sociala ce vin in sprijinul comunitatii, iar in 2020 a investit peste 8 milioane de euro in proiecte realizate de organizatii neguvernamentale, din care 2 milioane de euro au fost acordati pentru a combate efectele negative generate de pandemia Covid 19, fie prin oferirea de tichete sociale, donatii de alimente, contributii la fonduri de urgenta pentru spitale sau dotarea cu echipamente medicale si de IT.Poti fi interesat si de