Imbunatatirea performantelor si cresterea eficientei instalatiilor frigorifice fara investitii mari

Imbunatatirea performantelor si cresterea eficientei instalatiilor frigorifice fara investitii mari


Echipa Frigo Consult Tehnic AB, in cei peste 10 ani de activitate, a realizat diferite proiecte de complexitate, ce au acoperit o gama larga de domenii.

Depozitele frigorifice, instalatiile HVAC-R pentru fabrici sunt o parte din subiectele proiectelor ce sunt abordate, in care imbunatatirea eficientei energetice a instalatiilor realizate sau urmeaza a fi realizate, depistarea greselilor si rezolvarea lor sunt ele mente esentiale abordate.

 

Mai mult decat un simplu proiect, in calitate de consultanti independenti, putem oferi sprijin in privinta designului, ingineriei, constructiei si optimizarii instalatiilor frigorifice si a sistemelor de climatizare. Oferim consultanta si proiectare pentru rea lizarea oricarui tip de instalatie frigorifica, dar decidem de fiecare data asupra pasului urmator impreuna cu clientul. Cu privire la serviciile furnizate, va oferim urmatoarele module: Studiu Predesign/ Consultanta; Design final; Proiectare; Inginerie; Solutii; Ofertare; Managementul constructiei.

 

Proiectele dezvoltate de Frigo Consult Tehnic AB respecta legislatia europeana si pe cea nationala, scopul companiei fiind acela de a oferi solutii eficiente, din punct de vedere energetic, pentru orice proiect. Printre principalele domenii de interes se numara testarea, revizuirea si optimizarea sistemelor frigorifice existente si a constructiilor noi, precum proiectarea, dezvoltarea unor noi echipamente si procese avansate pentru segmentul frigorific.

 

Compania Frigo Consult Tehnic AB efectueaza, in mod regulat, un audit pentru consumul de energie. Scopul acestuia este de a va ajuta sa econo misiti energie, de a preveni irosirea acesteia si de a optimiza utilizarea produselor termice nefolosite (recuperare de caldura).

 

In fiecare editie a revistei INDUSTRIA CARNII.RO, specialistii Frigo Consult Tehnic AB vor explica, in detaliu, care sunt solutiile pe care le recomanda afacerilor din industria carnii, pentru atingerea unui grad ridicat de performanta.

 

Interesat de ansamblul acestor servicii sau de echipa noastra de consultanta si proiectare? Pentru mai multe informatii sau eventuale propuneri de colaborare, nu ezitati sa ne contactati in orice moment:

Tel. / Fax: +4021 332 08 48

E-mail: office@ab-frigoconsult.ro

www.ab-frigoconsult.ro

 

Articol scris de Frigo Consult Tehnic ABPoti fi interesat si de