Imark Sistem - solutii pentru aplicatii generale si specifice industriei alimentare

Imark Sistem - solutii pentru aplicatii generale si specifice industriei alimentare


Solutiile de marcare, etichetare, inspectie si detectie imbunatatesc siguranta in industria alimentara si pot fi integrate perfect in ambalarea primara, secundara sau tertiara. Toate aceste procese au un impact major, atat asupra calitatii si sigurantei produsului in industria alimentara, cat si in identificarea si utilizarea acestuia de catre clientul final.

Solutiile din portofoliul Imark Sistem asigura protejarea, identificarea si siguranta produsului, adaugand avantajele cresterii productivitatii, reducerea costurilor operationale si diminuarea intreruperilor de productie. Toate acestea fara ca produsul sa isi schimbe calitatile sau atributele.

 

Solutiile se adreseaza companiilor care trebuie sa ambaleze, marcheze, eticheteze si inspecteze produse, indiferent de forma sau greutate si pot functiona in cele mai dure medii industriale.

 

Imark Sistem asigura o gama larga de servicii de asistenta si suport tehnice complete dedicate industriei alimentare. Mai multe informatii la www.imarke.ro.

 

IMARK SISTEM

Adresa: Drumul Garii Otopeni, nr. 38-44, Otopeni, Ilfov

Telefon: +40 21 255 7174; Fax: +40 21 255 7175

E-mail: office@imarke.ro; Web: www.imarke.roPoti fi interesat si de