Imark Sistem: Testeaza live eficienta echipamentelor de inspectie a calitatii

Imark Sistem: Testeaza live eficienta echipamentelor de inspectie a calitatii


Pentru 3 zile, fiti chiar dvs. cel care testeaza live eficienta echipamentelor de inspectie a calitatii direct pe produsele dvs. Convingeti-va singur de avantajele tehnologiei pentru afacerea dvs.!

Nu ratati Wipotec Show Truck in incinta parcarii exterioare a expozitiei CARNEXPO – expozitia europeana va asteapta pentru 3 zile in Bucuresti!

 

Un camion modern, gandit special de expertii germani pentru expozitii tehnologice mobile in care echipa Imark Sistem va prezinta cele mai noi produse din domeniul solutiilor de cantarire in flux si a tehnologiei de inspectie cu raze X. Profitati de aceasta ocazie unica pentru a discuta solutii pentru aplicatiile dvs. cu specialistii si expertii nostri la bordul camionului.

 

Va propunem o demonstratie LIVE a sistemelor de inspectie cu raze X - X-Ray SC-E-4000 si a cantarului in flux (checkweiger) HC-M-MDi de la Wipotec OCS integrat cu detector de metale CEIA in incinta expozitiei CARNEXPO.

 

Selectati aplicatiile care va intereseaza si aranjati o intalnire pentru o demonstratie in fata complexului Romaero, la CARNEXPO 2022 in cadrul Show Truck-ului Wipotec.

 imark2_1

Aduceti cu dumneavoastra mostre de produse cu contaminanti (indiferent daca vorbim de metale feroase/neferoase, pietre, oase, sticla sau teflon) si testati capacitatea sistemelor Wipotec cu raze X. Descoperiti si alte avantaje ale sistemelor cu raze X: verificarea integritatii si a nivelului de umplere, verificarea formei & pozitiei sau a pozitiei & distribuirii, inspectia prezentei clipsurilor, detectarea defectelor. Sunt toate beneficii care impacteaza calitatea produselor dvs. si deci si imaginea in fata consumatorilor.

 

Determinarea exacta a greutatii este intotdeauna baza pentru proiectarea proceselor si fabricarea produselor mai eficient. Cantarirea exacta este cel mai important aspect pentru asigurarea conformitatii, iar in calitate de producator de alimente etc. stiti cu siguranta acest lucru. Sistemele Wipotec de verificare a greutatii (checkweigher) nu doar ca functioneaza cu o precizie ridicata dar si impresioneaza cu productivitati foarte mari. Nimic mai simplu: urmariti-le in actiune in truck-ul Wipotec!

 

Imark Sistem este partenerul WIPOTEC-OCS pentru Romania, un partener inovator, de incredere, pentru solutii de cantarire si inspectie performante, orientate catre nevoile clientului. Fiind o filiala 100% a Wipotec, una dintre cele mai importante companii din lume pentru tehnologia de cantarire dinamica si controlul produselor cu 30 de ani de experienta pe piata, WIPOTEC-OCS ofere o calitate exceptionala a productiei „Made in Germany”, flexibilitate si competenta in domeniu.

 

Va asteptam la standul Imark Sistem!


Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati la office@imarke.ro.

 

Imark Sistem este prezent in cadrul expozitiei CARNEXPO in standul 9, pavilion A dar si in parcarea exterioara, cu expozitia mobila Wipotec Show Truck, in cadrul parcursului ei in Europa, un camion modern in care puteti testa live solutii inovatoare de inspectie a calitatii.

Pentru detalii si programari va rugam folositi urmatorul link.Poti fi interesat si de