IFFA 2022 focus pe proteine alternative


Anul viitor, targul IFFA va include o noua tema atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori, intrucat industria alimentara este remodelata prin produse proteice alternative.

„Impreuna cu consiliul nostru consultativ de experti si expozanti, am decis anul trecut sa extindem spectrul de produse IFFA si sa includem tehnologia de procesare a produselor vegetale si a carnii din culturi celulare. Acum, am facut acest pas oficial pentru IFFA 2022. Cu toate acestea, acest subiect nu este complet nou pentru targ, deoarece tot mai multe proiecte de plante au fost dezvoltate aici de-a lungul anilor. Intre timp, cererea consumatorilor de alternative la carne si peste a crescut semnificativ, ceea ce a dus la o dezvoltare rapida a pietei de produse vegetariene si vegane la nivel mondial. In mod firesc, acest lucru necesita si stabilirea sau transformarea capacitatilor de productie. Nomenclatura IFFA a acoperit intotdeauna toate etapele de procesare din industria carnii, de la prelucrare, la ambalare, pana la vanzari. Procesele si tehnologiile pentru produsele fabricate din proteinele alternative sunt foarte asemanatoare si multi dintre expozantii nostri lucreaza deja cu succes in acest segment. Este logic pentru noi sa asezam IFFA pe o baza mai vasta si sa aducem surse alternative de proteine ??alaturi de temele traditionale ", a adaugat Johannes Schmid-Wiedersheim, director IFFA, Messe Frankfurt, citat de EuroMeatNews.com.

 

80% dintre vizitatorii obisnuiti ai targului IFFA intentioneaza sa participe la un eveniment fizic in viitorul apropiat, potrivit unui sondaj recent realizat de Messe Frankfurt. Pana la data limita de rezervare timpurie, la sfarsitul lunii martie, organizatorii au primit mai multe inscrieri pentru targul de anul viitor decat la editia anterioara, subliniaza Johannes Schmid-Wiedersheim.

 

"Liderii pietei din tara si din strainatate s-au inscris din nou si vedem o crestere a cererii de spatii expozitionale de aproximativ 10%. Acest lucru este cu adevarat incurajator si arata inca o data ca IFFA este locul unde trebuie sa fii atunci cand vine vorba de subiecte de interes actual pentru sector. Si ne arata cat de mult asteapta atat expozantii, cat si vizitatorii, reluarea intalnirilor personale si un schimb international de idei si experienta. In consecinta, companiile au o multime de idei si fonduri suficiente pentru investitii ", a mai spus directorul IFFA.

 

IFFA 2022 se va desfasura in perioada 14-19 mai 2022, la Frankfurt.Poti fi interesat si de