Hygienium, partenerul responsabil cu protectia sanitara la CARNEXPO Grill

Hygienium, partenerul responsabil cu protectia sanitara la CARNEXPO Grill


Organizatorii CARNEXPO Grill pun mare accent pe respectarea tuturor masurilor de protectie sanitara si sustin eforturile pentru limitarea efectelor pandemiei.

Astfel, vor fi respectate cu strictete toate cerintele impuse de lege, incepand de la intrarea in resortul Theodora Golf Club unde sa va masura temperatura participantilor, asigurarea de masti, dezinfectanti pe toata durata evenimentului si desigur respectarea distantei sociale.

 

Toate materialele si produsele dezinfectante vor fi asigurate de Grande Gloria Production, producatorul brandului romanesc de dezinfectanti Hygienium.

 

Hygienium ofera o gama speciala de produse antibacteriene si produse dezinfectante, perfecte pentru igiena mainilor, dezinfectarea si curatarea obiectelor si suprafetelor cu care fiecare dintre noi intra in contact zi de zi.

 

Despre CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.

 Poti fi interesat si de