Hesburger a investit 500.000 de euro intr-un nou restaurant, in AFI Cotroceni

Hesburger a investit 500.000 de euro intr-un nou restaurant, in AFI Cotroceni


Hesburger, cel mai mare lant de fast-food din Finlanda si printre cele mai cunoscute din Europa, deschide un nou restaurant in AFI Cotroceni, in urma unei investitii de 500.000 de Euro.

Restaurantul functioneaza pe o suprafata de 50 de metri patrati si, odata cu deschiderea noii locatii, au fost create 20 de noi locuri de munca.

 

„Ne continuam expansiunea, cu un accent curent pe zona metropolitana a Bucurestiului. Dupa ce ne-am deschis recent restaurantul din cel mai popular aeroport al Romaniei, Henry Coanda, in Otopeni, langa Capitala, ne incepem activitatile in cel mai mare mall din tara, AFI Cotroceni. O alta destinatie cheie pentru bucuresteni si locuitorii din Ilfov, precum si pentru un numar mare de turisti, este Baneasa Shopping City, centru comercial in care Hesburger va fi prezent in curand”, declara Ieva Salmela, International Development & Marketing Director, Hesburger.

 

In acest an, in luna mai, Hesburger si-a anuntat intrarea pe piata din Romania, odata cu deschiderea primului sau restaurant din tara, la Ramnicu Valcea. In august, compania a inaugurat o noua locatie in cel mai mare aeroport al Romaniei, Henri Coanda, in Otopeni, si a adus si primul restaurant Hesburger din Braila.

 

Planurile de extindere ale companiei finlandeze includ deschiderea a 10 locatii in mai multe orase din Romania, cu o investitie totala de 8 milioane de euro, in primul an de activitate.

 

Produsele Hesburger sunt recunoscute pentru gustul si calitatea oferite, la baza fiind sosurile Hesburger, create dupa retete originale si produse in propriile fabrici din Finlanda si Lituania, dar si faptul ca se foloseste 100% carne de vita pentru burgeri.

 

Compania finlandeza, fondata de Heikki Salmela impreuna cu sotia sa, Kirsti Salmela, si-a inceput afacerea de fast-food in 1966, in micul oras Naantali. Afacere de familie cu o istorie de peste 50 de ani, Hesburger opereaza in prezent in 9 tari si are peste 480 de restaurante.

 

De-a lungul anilor, Hesburger si-a extins lantul de restaurante la nivel international si are acum 274 de locatii in Finlanda, 61 in Lituania, 53 in Estonia, 51 in Letonia, 32 in Bulgaria, 7 in Ucraina, 2 in Germania si una in Polonia. Hesburger are peste 6 000 de angajati numai in Finlanda, iar la nivel international, numarul total de angajati depaseste 8.700.



Poti fi interesat si de