Grupul de firme Safir a identificat noi clienti si furnizori la Anuga 2019

Grupul de firme Safir a identificat noi clienti si furnizori la Anuga 2019


In perioada 5-9 octombrie, Grupul de firme Safir a participat la Targul Anuga 2019 ce a avut loc in Köln, Germania, in cadrul Complexului Expozitional Kölnmesse.

Pentru atingerea anumitor scopuri si obictive, dar si pentru a cunoaste mai bine piata tinta, participarea la targuri precum Anuga reprezinta o sansa importanta pentru toti cei ce activeaza in industria carnii.

 

Participarea la Anuga: o oportunitate reala de dezvoltare a afacerilor au fost indeplinite obiective precum intalniri cu clientii externi, analiza pietei si a tendintelor din industria carnii, identificarea de noi clienti si furnizori.

 

Grupul de firme Safir va fi prezent si la evenimentul Carnexpo de la Bucuresti, ce se desfasoara in perioada 30 Octombrie – 3 Noiembrie 2019.

 

Grupul de firme Safir continua maratonul

Evenimentul le-a oferit sanse de promovare si de crestere a credibilitatii ca producatori romani, iar aceste avantaje vor ajuta grupul sa-si duca planurile de dezvoltare cu usurinta la bun sfarsit.

 

In anii ce urmeaza, Grupul de firme Safir si-a propus sa continue cu aceeasi dedicatie, prin noi investitii si prin participarea la evenimente importante din industria carnii.

 

Afla mai multe detalii si urmareste-le activitatea aici: www.safir.roPoti fi interesat si de