Grupul de firme Safir: comunicare transparenta si produse sigure pentru consum

Grupul de firme Safir: comunicare transparenta si produse sigure pentru consum


Transparenta in industria carnii este deosebit de importanta, intr-o perioada in care problemele de dezinformare si siguranta alimentelor au dus la neincredere in randul multor consumatori.

In aceste vremuri, Grupul de firme Safir nu renunta la transparenta si onestitatea cu care a obisnuit publicul, ci dimpotriva, toate actiunile in acest sens au fost intensificate.

 

Conditiile actuale motiveaza Grupul de firme Safir sa continue actiunile de a mentine calitatea si siguranta produselor din carne de pasare comercializate, la standarde inalte.

 

Deliciosul de Vaslui este un pui 100% romanesc, crescut, hranit si pregatit in fermele si abatorul propriu Grupului de firme Safir. Calitatea produselor se reflecta in certificarile si valorile dupa care se ghideaza compania. Toate produsele abatorului de pasari Safir se afla sub controlul permanent al autoritatilor sanitar-veterinare si de mediu si sunt realizate in conformitate cu standardele europene in domeniu. Abatorul de pasari Safir are implementat un sistem de management integrat in conformitate cu standardele ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 ?i SR EN ISO 22000:2005, ISO 18001:2007 certificate de QS Cert si BRC, IFS.

 

Siguranta alimentara este importanta atat pentru producator, cat si pentru consumator, protejand in acelasi timp reputatia companiilor si sanatatea clientilor. Siguranta alimentara si protectia consumatorului pe pietele din prezent sunt de o importanta capitala pentru orice producator de carne de pasare.

 

Mai multe informatii despre Grupul de firme Safir gasiti aici: www.safir.ro

 



Poti fi interesat si de