Grill Fest 2023: Peste 40.000 de oameni au fost prezenti la prima editie organizata la Constanta

Grill Fest 2023: Peste 40.000 de oameni au fost prezenti la prima editie organizata la Constanta


Grill Fest, cea mai noua experienta de barbecue si muzica din Romania, a fost primita cu entuaziasm de publicul din Constanta.

Timp de 3 zile, pe plaja Reyna, peste 40.000 de oameni au venit sa se bucure de show-uri culinare inedite, mancaruri savuroase si concerte ale celor mai relevanti artisti ai momentului.

 

Experientele culinare au fost asigurate de grill chefs faimosi din toata tara care au participat la Grill Fest precum Orlando Zaharia, Iulian Olaru, Chef Manole, Alin Barabancea, Mao, dar si Smokareala si Fratia Ceaunelor.

 

grill3

 

Participantii au fost martorii unor show-uri live, Orlando Zaharia b2b Iulian Olaru, demonstratie live de cutite de la Boby Custom Knives, o roata spectaculoasa la intrarea in festival, unica in Romania.

 

La standul Ozana a fost realizat de 1 mai cel mai mare mic, cu prilejul Zilei Muncii. Grill Fest este un eveniment dedicat familiei, asa ca au fost si activari pentru copii, sustinute de Alexander Florescu. Tot in festival, publicul a putut savura in premiera vinul Meatology, creat special cu prilejul evenimentului.

 

Participantii au putut savura picanha pastrami, pulled pork, brisket, burgeri, coaste, porchetta, arrosticini, kebab, mici, carnati, aripioare, somon, creveti, calamar, calcan, hamsie si multe alte preparate din carne si peste, dar si legume, plus zone de drinks.

 

Nu au lipsit nici dulciurile: papanasi pufosi, waffles, baklava, nachos, popcorn, pancakes si clatite.

 

„Suntem onorati de entuziasmul cu care am fost intampinati de publicul din Constanta pe durata celor trei zile in care a avut loc Grill Fest pe plaja Reyna. Acest lucru ne motiveaza sa revenim cu o editie si mai buna, complexa, cu momente speciale. Multumim chefilor, producatorilor si tuturor celor peste 40.000 de persoane care ne-au fost alaturi in festival, artistilor care au ales sa ne sustina inca de la prima editie, dar si Primariei Constanta pentru deschidere si suport”, a spus Eugen Capra, fondator Grill Fest.

 

Serile au fost pline de energie si muzica de calitate, datorita show-urilor sustinute de Spike, DJ Project, Ioana Ignat, Carla’s Dreams, Manuel Riva, Smiley, AlbWho. Spike a avut-o pe Andia ca special guest, iar DJ Project si Ioana Ignat pe Sebastian Dobrincu.

 

grill4

 

Alte momente speciale au fost asigurate de White Feathers si Bianca Avram, iar DJ Sever a asigurat atmosfera placuta pe durata festivalului.

 

Evenimentul a fost prezentat de Marian Soci de la Kiss FM.

 

„De fiecare data cand ni se propun proiecte interesante care ii aduc pe constanteni laolalta sa petreaca timp de calitate impreuna, suntem incantati sa ne alaturam. Am participat eu insumi la eveniment si am fost incantat sa vad constanteni de toate varstele pe malul Marii, tineri si familii bucurandu-se de un eveniment inedit si de muzica celor mai mari artisti din Romania”, a declarat Ionut Rusu, viceprimar Constanta.



Poti fi interesat si de