Grill Expert, Partener Expo al CARNEXPO Grill

Grill Expert, importator de grill-uri de la cei mai importanti producatori mondiali, se alatura evenimentului CARNEXPO Grill in calitate de Partener Expo si aduce cele mai noi si revolutionare gratare si accesorii, de la companii renumite din domeniu.

Grill Expert va prezenta modele noi de gratare pe gaz, gratare incorporabile, gratare pe lemne, cuptoare sau gratarele/afumatori pe peleti, unele in premiera in Romania, care pot fi folosite atat pentru uz casnic, cat si de catre bucatarii profesionisti.

 

Reprezentantii Grill Expert vor veni cu recomandari privind gatirea carnii sau a legumelor pe gratar si vor evidentia avantajele pe care le are folosirea unor grill-uri moderne si practice.

 

Despre CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.Poti fi interesat si de