Ghetarie este furnizorul principal de gheata al CARNEXPO Grill 2022

Ghetarie este furnizorul principal de gheata al CARNEXPO Grill 2022


Toate preparatele de la CARNEXPO Grill vor fi completate de o gama variata de bauturi alcoolice si nealcoolice, iar solutia simpla pentru a pastra bauturile reci vine de la Ghetarie, una dintre cele mai importante fabrici de gheata din Romania.

Compania cu sediul in Ploiesti ofera servicii de productie si distributie de gheata, sub diferite forme (cuburi, blocuri, fulgi, sparta) si in cantitati de la 0,6 kg pana la 25 kg. Produsele Ghetarie se regasesc in majoritatea magazinelor din retailul modern din tara, dar si la comercianti traditionali.

 

Pe toata durata evenimentului din 5 si 6 mai, de la Phoenicia Blue View, se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti Chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca. Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la a treia editie CARNEXPO Grill, producatori de alimente si bauturi, distribuitori, retaileri, echipele nationale de bucatari ale Romaniei, maestri patiseri si brutari si multi alti specialisti recunoscuti la nivel international.Poti fi interesat si de