Froo a atins pragul de 20 de magazine deschise pe piata din Romania

Froo a atins pragul de 20 de magazine deschise pe piata din Romania


Froo Romania Retail S.R.L, companie apartinand Grupului Żabka, a deschis un magazin unic Froo in Bucuresti, oferind o selectie larga de gustari si bauturi, precum si o zona speciala de catering si consum. Acesta este al 20-lea si, in acelasi timp, cel mai mare magazin sub brandul Froo din Romania.

19 magazine functioneaza in Bucuresti si unul in Pitesti. Toate punctele de vanzare ale lantului opereaza in formula parteneriatelor de afaceri cu antreprenori locali.

 

Magazinul Froo nou deschis este situat pe strada Bulevardul Iuliu Maniu 7, in apropiere de Universitatea Nationala de Stiinta si Tehnologie POLITEHNICA Bucuresti si statia de metrou Politehnica.

 

Unitatea are o sala de vanzare spatioasa cu o suprafata de peste 120 m2. Gama de produse a fost extinsa cu aproximativ 20% fata de gama disponibila in locatiile Froo existente. Magazinul ofera o selectie larga de produse, inclusiv bauturi racoritoare. Exista doua aparate de cafea la dispozitia clientilor, iar gustarile calde crocante, cum ar fi panini, chrupbox sau tartine, sunt servite direct din cuptor.  Magazinul este deschis zilnic in timpul orelor standard, adica de la 6:00 a.m. la 11:00 p.m.

 

„Ne-am angajat sa sprijinim antreprenorii locali, motiv pentru care magazinele Froo functioneaza intr-un model de parteneriat de afaceri. Pentru multi oameni, poate fi o idee buna sa-si conduca propria afacere. Oferim partenerilor nostri spatii si stocuri, precum si sprijin substantial. Fiecare locatie este analizata din punct de vedere al atractivitatii sale pentru clienti, dar si al potentialului logistic si de dezvoltare. Din luna mai a acestui an, am lansat deja 20 de magazine Froo – 19 in Bucuresti si unul in Pitesti. Dezvoltam reteaua si planificam noi deschideri in diverse locatii”, a mentionat Radu Trandafir, General Manager, Froo Romania Retail S.R.L.

 

Froo sunt magazine moderne care sunt echivalentul magazinelor Żabka care functioneaza in Polonia. Peste 80% din sortiment este format din branduri romanesti cunoscute si populare si branduri internationale de la furnizori romani. Oferta include, de asemenea, produse de marci poloneze cunoscute si marci private locale – sortimentul include, printre altele sandvisuri Tommy Bites, produse de pranz Good Soul si smoothie Foodini. Sub marca Froo Bistro, o gama larga de gustari calde, cum ar fi hot dog, cartofi prajiti si cafea, fiind, de asemenea, disponibile in toate punctele de vanzare. Oferta este pregatita pentru clientii care doresc sa-si satisfaca rapid foamea si setea in drum spre casa, la serviciu sau la scoala.



Poti fi interesat si de