Freshful si-a extins livrarile in Ploiesti si in alte 22 localitati din Ilfov

Freshful si-a extins livrarile in Ploiesti si in alte 22 localitati din Ilfov


Freshful by eMAG a deschis serviciul de livrare catre aproximativ 150.000 gospodarii din Ploiesti si alte 22 localitati din Ilfov, incepand din 1 martie, in prezent hipermarketul online fiind disponibil pentru mai mult de un milion de gospodarii din Bucuresti, Ploiesti si Ilfov.

Potrivit unui comunicat al companiei, comenzile se pot livra in aceeasi zi, in 3 ore de la plasare sau in intervale programate in urmatoarele doua zile.

 

Noile localitati vor fi deservite din depozitul cu temperatura controlata din Stefanestii de Jos, acelasi din care Freshful a livrat de la lansarea din octombrie 2021 si pana in acest moment peste 630.000 comenzi catre aproximativ 80.000 clienti unici. Oferta de produse cuprinde circa 18.000 articole dintr-o varietate de peste 800 categorii precum fructe, legume, brutarie, carne, mezeluri, branzeturi, bauturi, dulciuri si bacanie, produse congelate, articole pentru curatenie, ingrijire si cosmetice, cat si articole pentru copii si pet shop.

 

Costul livrarii ajunge pana la 14,99 lei, insa clientii Genius au transport gratuit pentru un cos minim de 200 lei.

 

'Am observat o crestere din ce in ce mai accentuata a cererii de livrare de produse alimentare in ultimele luni, doar in orasul Ploiesti avand zeci de cereri prin care clientii isi adaugau adresa de livrare in aplicatia noastra. Suntem deosebit de incantati sa ajungem la ei in urmatoarea perioada si mai ales sa le livram cumparaturile saptamanale sau cele pentru sarbatori, avand in vedere ca ne apropiem cu pasi repezi de Sfintele Sarbatori de Paste. Depozitul nostru frigorific este asezat strategic nu doar pentru Bucuresti, cat si pentru Ploiesti si nordul judetului Ilfov, timpul necesar de la incarcarea cu grija a produselor in masina pana la prima oprire din Ploiesti fiind de aproximativ 45 minute', a declarat Andrei Popescu, general manager Freshful by eMAG.

 

Companie romaneasca fondata in 2021, Freshful ofera, pe platforma online si in aplicatiile mobile, o varietate de peste 18.000 de produse alimentare si bunuri de larg consum de la parteneri si producatori locali.Poti fi interesat si de