Familia Safir isi consolideaza pozitia pe plan international prin participarea la targul Anuga, in cadrul standului Romaniei
Joi, 05 Octombrie 2023

Joi, 05 Octombrie 2023
Ca reprezentant al Romaniei in cadrul standului dedicat tarii, Grupul de firme Safir va promova parteneriatele durabile, standardele de bunastare a cresterii puilor din fermele proprii, lantul valoric integrat, dar si produsele Familia Safir apreciate atat de romani, cat si de consumatorii din tarile unde sunt exportate.
Evenimentul reprezinta, pentru grupul de firme Safir, o oportunitate de consolidare a pozitiei de important jucator in industria carnii si pe plan international. Obiectivul companiei este acela de a promova felul de a fi bun al produselor Familia Safir si de a incheia parteneriate, care sa contribuie la cresterea exportului de carne de pui de culoare naturala alb-rozie, produsa in Romania.
Participantii la targul international Anuga vor putea afla mai multe despre produsele comercializate sub brandul Familia Safir: Zdravan Moldovenesc - puiul cu crestere lenta, Deliciosul de Vaslui – puiul cu crestere standard, Rasfat Romanesc – linia de preparate si semipreparate craft, realizate dupa retete originale, doar din carne de pui si condimente 100%, vizitand cele doua standuri (A-057a si A-055b) din hala 9.1, la care vor fi prezenti reprezentantii grupului de firme Safir.
***
Grupul de firme Safir a incheiat anul financiar 2022 cu o cifra de afaceri de 67 milioane de euro, inregistrand o crestere de 29% fata de rezultatele anului anterior. Anul acesta, grupul de firme Safir a alocat un buget de peste 9 milioane de euro, pe care il va concentra inspre sustinerea planului de investitii si spre cresterea volumului de business. Mai multe despre Familia Safir: www.safir.ro.
Cei mai importanti producatori si furnizori de animale si carne din Grecia si Europa sunt invitat...
Incepand din iulie 2024, timp de 2-3 zile in fiecare luna, echipa formata din 12 macelari selecta...
Aceasta testare se adreseaza firmelor producatoare si distribuitoare a produselor din carne din r...