Emerson Technik expune la Bucharest Food Expo cele mai performante utilaje pentru procesarea carnii

Emerson Technik expune la Bucharest Food Expo cele mai performante utilaje pentru procesarea carnii


Emerson Technik, unul dintre cei mai importanti furnizori de utilaje si tehnologie pentru industria carnii, prezinta la standul de la Bucharest Food Expoechipamente inovative, moderne si fiabile, care sa ajute procesatorii de carne sa obtina produse de foarte buna calitate.

Portofoliul Emerson Technik include celule de fierbere si afumare pentru produse alimentare care garanteaza, oricarui producator de preparate din carne, cel mai bun gust traditional, indiferent de produsele pregatite. Indiferent de spatiul de care dispune un procesator de carne, Emerson Technik poate fabrica celule de fierbere si afumare, atat din module demontabile, cat si dintr-o singura bucata, adaptate perfect si celor mai exigente cerinte ale clientilor sai.

 

Celulele Emerson Technik se diferentiaza prin calitatea deosebita a tratamentului termic, prin timpii mult mai scurti de operare a fiecarui program comparativ cu concurentii directi si, de asemenea, prin scazamintele mai mici obtinute.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

 

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

 

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!  



Poti fi interesat si de