Elit investeste in educatie


160 de tablete vor fi oferite noilor studenti ai Universitatii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, pentru a facilita desfasurarea cursurilor on-line

Compania Elit a decis sa sa implice in sustinerea efortului educational pentru noua generatie de studenti a Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia oferind ca sponsorizare un numar de 160 de tablete menite sa asigure accesul la cursurile online.

Facultatea de Stiinte Economice va oferi aceste tablete viitorilor studenti economisti dupa confirmarea locului la una din specializarile: Administrarea Afacerilor; Contabilitate; Economia Comertului, Turismului si Serviciilor; Finante; Marketing. In acest fel, studentii economisti din anul I 2020-2021 vor avea posibilitatea de a participa la cursuri, chiar si atunci cand acestea se vor desfasura in mediul online, a anuntat conducerea companiei, prin intermediul unui comunicat de presa. "Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a fost, este si va ramane pentru noi un partener important la nivelul comunitatii albaiuliene. Facultatea de Stiinte Economice din Alba Iulia este principalul nostru partener atunci cand vine vorba de recrutare de forta de munca inalt calificata, motiv pentru care consideram ca implicarea noastra in formarea viitorilor economisti este imperios necesara! Consideram ca plus valoarea intr-o comunitate nu poate fi obtinuta fara implicarea noastra, a mediului de afaceri! Noi avem nevoie de oameni bine pregatiti motiv pentru care incercam sa fim permanent alaturi de mediul universitar si sa sprijinim procesul educational de calitate! Studentii de azi sunt angajatii de maine, iar noi dorim sa contribuim la formarea acestora!"a declarat Voicu Vuscan, Administrator Elit.

Compania ELIT este partener constant al Facultatii de Stiinte Economice, contribuind la dezvoltarea educatiei universitare in domeniul economic prin sponsorizarea diferitelor evenimente si manifestari stiintifice adresate cadrelor didactice, cercetatorilor sau studentilor Facultatii. O alta direcţie de susţinere a mediului universitar economic o reprezinta facilitarea insertiei tinerilor pe piata muncii prin oferirea permanenta de locuri pentru desfasurarea stagiilor de practica, iar ulterior locuri de munca.

"Facultatea de Stiinte Economice din cadrul UAB mentine permanent contactul cu mediul de afaceri albaiulian, si nu numai, pentru a le putea asigura studentilor nu doar o formare teoretica, ci si una practica ancorata in realitatea economica actuala, precum si o tranzitie lina de la scoala la viata activa. Parteneriatul cu mediul de afaceri vine sa completeze plus valoarea adusa studentilor nostri si sa sustina invatamantul economic albaiulian chiar si atunci cand acesta se desfasoara in mediul online. Distantarea sociala nu ne-a indepartat de studentii si partenerii nostri, ci din contra, ne-a apropiat si mai tare, iar acest contract este dovada certa a acestui fapt", a adaugat Decanul Facultatii de Stiinte Economice, Conf.univ.dr. Topor  Dan.

In cadrul celor 4 fabrici proprii din Bucuresti, Alba Iulia, Cugir si Arad, Elit produce toate gamele de mezeluri: Salamuri, Carnati, Specialitati, Crenvursti, Parizer, Afumaturi, Prospaturi, Crud-Uscate, Mici, activand pe toate canalele de vanzare, dar preponderent in comertul traditional, unde detine un portofoliu impresionant de clienti. Odata cu integrarea Elit in familia Smithfield, Elit a inceput sa promoveze in retailul traditional produsele Smithfield Romania (sub gama Comtim) si Smithfield Polonia (gamele Morliny, Yano, Krakus si Berlinki). Poti fi interesat si de