ELITE SURFACE SYSTEMS, o transformare radicala a pardoselilor din industria alimentara!

ELITE SURFACE SYSTEMS, o transformare radicala a pardoselilor din industria alimentara!


Cunoastem foarte bine faptul ca intreprinderile implicate in procesarea alimentelor si a bauturilor se confrunta cu provocari unice atunci cand vine vorba de sanatate si siguranta populatiei. Exista, de asemenea, standardele pentru IFS, HACCP, ISO 22000 si alte certificari de siguranta alimentara care trebuie respectate cand vine vorba despre alegerea pardoselilor.

Dupa 25 de ani de experienta, Elite Surface Systems va pune la dispozitie solutii tehnice de pardosire specifice zonelor de productie in functie de expunerea la compusii corozivi din lapte si produsele lactate sau din sangele provenit de la procesarea carnii, la agentii chimici sau aburul folosit la igienizare, la uleiurile si grasimile utilizate sau rezultate din prelucrare, la agentii oxidanti si detergentii folositi pentru curatarea suprafetelor etc.

 

Siguranta alimentara este intotdeauna o problema de sanatate publica!

 

Din acest motiv, recomandam partenerilor nostri doar pardoseli turnate, fara imbinari, pentru a satisface cele mai stricte cerinte internationale privind siguranta alimentelor.

 

elite site 2

 

In astfel de cazuri, va propunem sisteme de acoperire a pardoselilor cu beton/sapa poliuretanica, agrementate pentru industria alimentara, care sunt: igienice; nu permit formarea sau dezvoltarea bacteriilor si a fungilor; au rezistenta chimica deosebita; fara solventi; au durabilitate in exploatare de peste 40 de ani; sunt permeabile la vaporii de apa din stratul suport, dar impermeabile la apa de pe suprafata lor; rezistenta mare la alunecare; rezistenta mecanica foarte mare (impact, abraziune, socuri termice).

 

Alege pardoseala potrivita! Nu lasa decizia la voia intamplarii!Poti fi interesat si de