Donerboom investeste o jumatate de milion de euro in primul restaurant din Bucuresti

Donerboom investeste o jumatate de milion de euro in primul restaurant din Bucuresti


Dupa un an si jumatate de activitate in piata HoReCa cu un concept ghost kitchen 100%, Donerboom face o noua investitie si isi reorganizeaza strategia de business cu un restaurant deschis in centrul Bucurestiului.

Investitia se ridica la 500 de mii de euro si reprezinta startul planurilor de extindere cu noi locatii Donerboom in urmatoarele 18 luni, cu un buget de 2 milioane de euro.

 

“Am pornit Donerboom cu 3 bucatarii deschise in decurs de 1 an (2021), avand la baza conceptul cloud kitchen sau ghost kitchen, ceea ce inseamna ca bucatariile functionau doar pentru livrare la domiciliu, fara a avea zona de servit la mese sau varianta de pick-up/take away. S-a investit mult in acest prim an, pe langa buget a fost vorba de efort, timp si suflet pentru a oferi clientilor cea mai buna calitate. Am dotat bucatariile cu echipamente profesionale de ultima generatie, am contractat furnizori pentru cele mai bune ingrediente, am construit 3 echipe complete in bucatarie si o flota proprie pentru livrare”, a declarat Daniel Pistol, General Manager Donerboom.

 

Cloud kitchen este un concept care functioneaza cu succes in multe tari din Europa sau in Statele Unite, insa pentru clientii romani acest concept nu ofera suficient contact cu brandul, cu oamenii care pregatesc mancarea. Acest lucru s-a vazut si in solicitarile de take away tot mai numeroase, oamenii preferand sa vina sa isi ridice mancarea din locatie. De aici si decizia de a deschide primul restaurant.

 

“A fost pasul natural pe care Donerboom l-a  facut catre clientii existenti si catre noi clienti. Simteam nevoia de a le oferi locul perfect unde sa se poata bucura de <cel mai bun doner din oras>, imediat ce a fost preparat. Atentia la fiecare detaliu, diversitatea meniului, calitatea produselor si a serviciilor, vor face din Donerboom unul dintre cele mai cautate restaurante cu specific turcesc din oras. Vom continua extinderea, astfel incat sa acoperim cat mai mult din oras”, a adaugat Daniel Pistol.

 

Cu aceasta noua locatie, brandul promite clientilor un upgrade al experientei de fast food cu origini turcesti: gust autentic, prospetime, serviciu rapid si o atmosfera cool-orientala.

 

Despre Donerboom

Donerboom face parte din Grupul Cinar ce cuprinde Cinar Food Production, Cinar Food Distribution si Cinar Kitchen, cu o istorie de 14 ani in industria alimentara romaneasca. Activitatea grupului este concentrata pe nisa de produse orientale si de echipamente profesionale de bucatarie.

 

Donerboom a luat nastere in 2021, cu trei locatii cloud kitchen deschise in Bucuresti, pentru ca in 2022 sa deschida primul restaurant, tot in Bucuresti.



Poti fi interesat si de