Deschiderea oficiala a sezonului de gratare se face anul acesta la CARNEXPO Grill

Deschiderea oficiala a sezonului de gratare se face anul acesta la CARNEXPO Grill


In perioada 5-6 mai 2022, CARNEXPO Grill lanseaza oficial sezonul de gratare in Romania, atragand companii importante care ofera solutii complete pentru experiente de grill cu produse din carne si preparate premium, ingrediente si echipamente specifice.

„Practic, alaturi de cei mai importanti producatori de carne locali, vom face deschiderea oficiala a sezonului de grill 2022 in Romania. In acelaşi timp, impreuna cu partenerii din HoReCa şi retail vom realiza pentru specialistii prezenti la CARNEXPO Grill o serie de show-uri culinare si degustari in care vom prezenta noua gastronomie romaneasca”, afirma Eugen Capra, CEO CARNEXPO Grill.

 

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata.

 

Pe toata durata evenimentului se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti Chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca. Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la a treia editie CARNEXPO Grill, producatori de alimente si bauturi, distribuitrori, retaileri, echipele nationale de bucatari ale Romaniei, maestri patiseri si brutari si multi alti specialisti recunoscuti la nivel international.

 



Poti fi interesat si de