Depozitele fabricii de ambalaje Dunapack din Sfantu Gheorghe, extinse cu peste 4.000 mp

Depozitele fabricii de ambalaje Dunapack din Sfantu Gheorghe, extinse cu peste 4.000 mp


Producatorul de ambalaje din carton ondulat Dunapack, parte a grupului austriac Prinzhorn, a finalizat prima etapa de modernizare a fabricii de ambalaje de carton ondulat din Sfantu Gheorghe, judetul Covasna.

Proiectul care face parte dintr-o investitie totala de 15 milioane euro, anunta presa centrala.

 

In prima faza a fost extinsa capacitatea de stocare a depozitelor cu peste 4.000 de metri patrati si utilarea fabricii cu o masina de prelucrare si cu o masina de lipit. Pana la sfarsitul primului trimestru din 2020 va fi inlocuita si masina de prelucrare a cartonului ondulat cu un utilaj nou.

 

Dunapack mai construieste o fabrica de ambalaje din carton, la Bolintin-Deal, o investitie de 45 de milioane de euro care va crea 150 de noi locuri de munca. Reprezentantii companiei anuntau anul trecut faptul ca fabrica este programata sa-si inceapa activitatea operationala in iunie 2019.

 

Noua fabrica de 22.000 m2 va fi echipata cu o masina de carton ondulat de mare viteza marca Fosber, cu o latime de 2,8 m, precum si cu mai multe masini de prelucrare in mai multe culori si tipuri de cutii pentru a furniza solutii de ambalare de inalta calitate si cu grad ridicat de functionalitate. Capacitatea de productie anuala este preconizata la 180 milioane metri patrati pe an.

 

Impreuna, cele doua fabrici din Romania este estimat sa produca peste 300 milioane de metri patrati.Poti fi interesat si de